2777
2789
عنوان

از نظر شما این حرف به مادر شوهرم بی احترامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 47 پست
از اینکه خندید حرصم گرفچون فقط برا جلو نشستن مامانش حساسیت نشون میده

ول کن هرچی بیشتر نقطه ضعف نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه 

سیاست داشته باش اون لحظه چیزی نگو ولی تو موقعیت مناسب بلانسبت خرش کن چون اون موقع مردا اصلا مغزشون نمیکشه همش حالت دفاعی میگیرن و میخوان حرف حرف خودشون باشه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدیم خونه من یکم خودمو سنگین گرفتم باز حرفو کشید گف خودتو با مامانم مقایسه نکن مادر پدرم برام عزیز ...

چقد بی سیاستی کردی واقعا 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

همینو میگم پاشو کرده تو یه کفش که از نظر من بی احترامیه

نمیدونم چرا مردا ما رو مقابلشون میبینن ولی مادرشونو کنارشون؟ 

به خودشون اجازه میدن مارو خار و ذلیل کنن اما مادرشون یه وقت خدایی نکرده پایین نیان

وای تو رو قران سر چه چیزا کام زندگی و لحظات خودتون رو به کام هم تلخ میکنین اصلا کار درستی نکردی اسم ...

دقیقا بحث بچتو وشوهرتو ماشین بود چرا خانوادش میاری وسط ...درحالی که میدونی  خانوادش خط قرمزشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

دیگ چرا خودشو کشت.بگو بعد اون داد زدن رابطه خواستن از نظر من بی احترامیه 

پس برد پی کارت

سگ محلش کن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ای بابا ولش کن خواهر تازه ماشین خریدی مبارک باشه چرخش براتون بچرخه.خوشحال باشید بجای اینجور حرفها.فراموش کن گذشت کن بنظرم حق داشته احترام به پدر مادر می‌زاره خیلی خوبه که.بهتره اینجور مسایل رو کشش ندید ادامه ندید.تو همه ی زندگی ها هست بخدا قسم

ول کن هرچی بیشتر نقطه ضعف نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه سیاست داشته باش اون لحظه چیزی نگو ولی تو موقعیت ...

اون لحظه ساکت موندم بعد چن روز بهش گفتم نه من برات مادر میشم نه اون برات زن میشه خیلی دلم گرفت گفتی اون عزیزتره باید میگفتی هر کدوم تو جای خودش عزیزه باز گف خوب بیاحترامی کردی اینو شنیدی

من که انقد مادرشوهرم هی جلو نشست و منو بچم عقب که دیگه عادی شده

اولا تعارف میکرد حالا صاف میره میشینه جلو

بحث احترام به بزرگتر رو میدونم و اینکه حالا یه صتدلی جلو و عقب خیلی مهم نیس ولی ادم از یه رفتارایی کفری میشه

خودش تاحالا دوسه بار بزور سوار متشین دخترش و دامادش شده اونم با بچه ها عقب

ماشین برادرشوهرمم‌که تا حالا ابدا سوار نشده.نگفتن که بشه

بعد ما اینطوری باید باشیم.

از نردای بجه ننه مثل شوهرم‌متنفرم.

دقیقا بحث بچتو وشوهرتو ماشین بود چرا خانوادش میاری وسط ...درحالی که میدونی خانوادش خط قرمزشه

منم همینو میگم نباید مسائل دیگه که ربطی نداره رو  با هم قاطی کنن 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
2810