2777
2789

بعد از دوسال ماشین گرفتیم پسرم دوسالشه از قبل شوهرم بهش میگفت پسرم باید جلو بشینه الانم پسرم گریه کرد گف من جلو میشینم شوهرم خندید گف خوب برو عقب بشین منم داداشم و اجیمم بودن جلوشون گفتم اگه مادرت هم بخاد جلو بشینه بچه نزاره بهش میگی عیب نداره عقب بشین؟

ن اصلن بی احترامی نیس هر چی گفتی خوب کردی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو صداتو ببند چه ربطی داره سوال کردم😏

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

وای تو رو قران سر چه چیزا کام زندگی و لحظات خودتون رو به کام هم تلخ میکنین 

اصلا کار درستی نکردی اسم مادرش آوردی چرا همه چیو باهم قاطی میکنین 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

بگو چه ربطی داره هر کس جای خودشو داره منم زنتم حرمت منو نگه دار پس به بچت بگو بشین عقب چون من زنتم و مامان اونم

همینو میگم پاشو کرده تو یه کفش که از نظر من بی احترامیه

کثافتای عوضین خودشون کرم دارن میخوان لج ما رو در بیارن 

بگو پس حق نداری به خاطر ننه ت بخوای عصاب منو خورد کنی

دیگه جوابشو نده هندزفری بزار تو گوشت

وای تو رو قران سر چه چیزا کام زندگی و لحظات خودتون رو به کام هم تلخ میکنین اصلا کار درستی نکردی اسم ...

از اینکه خندید حرصم گرف

چون فقط برا جلو نشستن مامانش حساسیت نشون میده

دقیق نفهمیدم به شما گفت بخاطر بچه عقب بشین یا به بچه گفت به خاطر شما عقب بشینه ،بعد .مقایسه شما اشتب ...

به من گف عقب بشین منم گفتم اگه بچه به مامانت بگه عقب بشین توهم به مامانت میگی عیب نداره عقب بشین یانه

دقیق نفهمیدم به شما گفت بخاطر بچه عقب بشین یا به بچه گفت به خاطر شما عقب بشینه ،بعد .مقایسه شما اشتب ...

چه ربطی داره این چه مقایسه ای کرد بنده خدا

فقط سوال کرد

چرا اونا ک اینجورین اصن زن میگیرن

بره با همون ننه ش زندگی کنه به خدا ما راضیم ولی نیاد ما رو بسونن

2810