2777
2789

شبکه جم بالیوود هندیه شبکه های جم ترکیه 

اوا فامیلی 

اوا سیریس 

اف اکس

تونیکس 

شبکه های ایرانی ک زیادن 

ام بی سی پرشیا ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
دقیقا ماهواره چیش فساده؟؟😂😂هیچی نداره والا فوقش یه بغل و بوسه ک تو گوشی ها و فضای مجازی بدتر از ای ...

امون بوس و بغل و .... حتی در حد کم باعث فکر یا حالتی در دل بشه خودش....

واس بچه های دختر و پسر تو سن ۱۳ الی ۱۸ و ... هم نمود خوبی نداره

ببخشید مگه فقط س.ک.س محرک هست؟ گاهی هم نیم س.وپر یا ... تحریک کننده هست. کلا فضای معنوی خونه رو از بین می‌بره البته این بدای همه قابل درک نیست تو این اوضاع و جای تاسف داره

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی ۵ سالم بود ماهواره داشتیم

بلوغ زودرس هم نگرفتم کلا برام عادیه

یه زمانی مامور میومد ماهواره جمع میکرد یا مثلا میگفتن ما ماهواره داریم ولی شبکه های زشتش رو قفل کردیم  

فردا میخایم نصب کنیم ب اصرار من شوهرمم قبول کرد🥲

فضای معنوی خونه و روح نماز در منزل و ... رو تحت تاثیر منفی قرار میده. بنظرم بی برکتی هم میاره. فرشته ها بنظرم لفت میدن

امون بوس و بغل و .... حتی در حد کم باعث فکر یا حالتی در دل بشه خودش....واس بچه های دختر و پسر تو سن ...

والا ما فقط ایرانی نگاه میکنیم خبری از این چیزا هم نیست داخلش 

بعدشم اوکی ماهواره بده اصلا 

جامعه رو میخوایین چیکار کنید😂 چون در مورد فضای معنوی حرف زدین گفتم ها والا تو خیابونا ک دختر پسرا بدتر از بغل و بوس هم انجام میدن 

قیژ قیژ 🐍
والا ما فقط ایرانی نگاه میکنیم خبری از این چیزا هم نیست داخلش بعدشم اوکی ماهواره بده اصلا جامعه رو م ...

واقعا این جور ادما با این طرز فکر کجان چرا دور بر ما نیستن 

نی نی سایتی ها عجیب غریبن😂 

فساد فقط باردار شدن .... نیست از امون دروازه‌ های ورود شروع میشه تا دره های سقوط

چطور من که از ۵ سالگی تا الان که دیگه ۲۰ سالو رد کردم ماهواره دیدم خراب به دره های عمیق فساد سقوط نکردم؟

والا ما فقط ایرانی نگاه میکنیم خبری از این چیزا هم نیست داخلش بعدشم اوکی ماهواره بده اصلا جامعه رو م ...

جای تاسف داره. برای هرکس به اندازه وسعش تکلیف هست. هرکس باهم خودش باید ترویج دین و شرع و اخلاق کنه و نهی از منکر و فساد و بدحجابی و .‌‌..

ما باید مراقب باشیم اول آلوده نشیم و سپس در حد توان چه در مجازی و واقعی به تکلیف عمل کنین. نتیجه با الله

واقعا این جور ادما با این طرز فکر کجان چرا دور بر ما نیستن نی نی سایتی ها عجیب غریبن😂

آخه میگه برای بچه های ۱۳ الی ۱۸ ساله خوب نیست 😂

انگار عهد قاجاره آخه الان بچه های ۱۳ و ۱۸ ساله بنظرت هیچی نمیدونن ؟؟ همین ماهواره باشه باعث میشه چشم و گوششون باز بشه ؟؟

قیژ قیژ 🐍