2777
2789
عنوان

میخوام لباس بله برونمو تیکه پاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 87 پست
صلوات فرستادم برای خوشبختی خودت و خواهرت عزیزمنگران نباش خدا خودش گفته بعد سختی آسونی هست

من دیگه اعتقادی به اون حرفا ندارم چون بعد اون قضیه هم هر کی اومد سراغم بازم دلمو شکوند. یاد یکی از خواستگارای احمقم افتادم که بهم گفت چقد پرتوقعی میخوای هم برات عروسی بگیرم و هم مهریه تعیبن کنم.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته خانومی؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
چندسالته خانومی؟

عزیزم ببخش حتی دوست ندارم به سوالت جواب بدم چون تا حالا هزار نفر این سوالو از من میپرسن و یه جوری به آدم نگاه میکنن انگار جرم کردم.

بالا گفتم همونقدر که دلم شکسته و ناامیدم. 

من دیگه اعتقادی به اون حرفا ندارم چون بعد اون قضیه هم هر کی اومد سراغم بازم دلمو شکوند. یاد یکی از خ ...

بهتر نیست به مشاوره مراجعه کنی؟ جهان،  اینه ی درون ماست.  ما در درون مون هرجور درمورد خودمون فکر کنیم،  بازتابش از بیرون عکس العمل افراد دیگه هست. 

من بشینم تو سر خودم بزنم،  از درون خودمو بخورم هرکسی از راه برسه تحقیر میکنه،  توهین میکنه، تیکه میندازه.  من خودم رو مستحق این دونستم که بیچاره ام و دیگران هم همین واکنش رو دارند. 

ولی منی که از درون از عمق وجود، خودم رو دوست داشته باشم، به خودم عشق بورزم، خودم رو باور داشته باشم و خودم رو لایق بهترینها بدونم، جهان بیرون صلح بیشتری با من داره. جهان بیرون وقتی ادم هاش بهم میرسن، احترام میذارن بهم، حریمم رو حفظ میکنن من رو لایق بهترینا میدونن. 

شما نیاز داری از درون با خودت درصلح باشی، این محقق نمیشه مگر بری جلسات مشاوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

امیدوارم اون قدر خوشبخت بشی که همه این روزا رو یادت بره🌹دعامیکنم برات به همین زودی یه بخت عالی نصیبت بشه و دلت شاد شاد

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بهتر نیست به مشاوره مراجعه کنی؟ جهان، اینه ی درون ماست. ما در درون مون هرجور درمورد خودمون فکر کنی ...

عزیزم شما چطور اینو از شخصیت من استباط کردی. شما اصلا منو میشناسی و از موقعیت اجتماعی و شغلی و خانوادگی من خبر داری!

همیشه همه چیز طبق قواعد پیش نمیره انقدر که هیچ توجیهی نداری براش.

امیدوارم اون قدر خوشبخت بشی که همه این روزا رو یادت بره🌹دعامیکنم برات به همین زودی یه بخت عالی نصیب ...

ممنون از دعای خیرت. 

عزیزم شما چطور اینو از شخصیت من استباط کردی. شما اصلا منو میشناسی و از موقعیت اجتماعی و شغلی و خانوا ...

پست ها و کامنت هات اینارو میگن.  بهتره با مشاوره درمیون بذاری.  

وقتی به گفته خودت هرکی میاد و بهت ضربه میزنه،  باید بگردی و گره اش رو پیداکنی و باز کنی. 

با مشاوره رفتن حداقل زخم هات ترمیم میشن. 

روحت درمان میشه. 

انقدر از درون احساس ناراحتی نداری که چرا؟ 

لااقل سرزنش نمیکنی خودت رو. 

حداقل طرحواره ای که داری، درمان میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پست ها و کامنت هات اینارو میگن. بهتره با مشاوره درمیون بذاری. وقتی به گفته خودت هرکی میاد و بهت ضر ...

ببخشید حالم خوب نیست با شما بحث کنم. شما فکر کردین من مثل مترسک هستم که منتظرم پسرا بیان سراغم و هر کس اومده منو سرکار گذاشته. متاسفانه اصلا متوجه حرفا و احساسات من نشدین. لطفا ادامه ندین و بیشتر از این منو رنجیده خاطر نکنید