2777
2789

من خودم مجردم اما تو چند تا رابطه ای که قبلا بودم چند تا نکته فهمیدم درباره مردا  

اینکه وقتی عصبی سکوت کنم و اصلااا حرف نزنم دهن به دهن نشم 

دوم اینکه  زیاد گیر ندم  پیچ نشم 

🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درهررررررررررررر شرایطی احترام بزارم هم به خودش و هم به خانوادش

برای کوچکترین کاری هم که میکنه ازش تشکر کنم 

باهاش تو همه چی مشورت کنم 

همه اینا تو خوببودن رابطه ی ما خداروشکر خییییییییییییلی تاثیر داشته

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
دقیقا منم وقتی عصبی سکوت میکنم از هیچ مردی چه خانواده چه آشنا تعریف نمیکنم

یادمه مامانم با بابام دعوای شدیدی کردن بابام یچی می‌گفت مامانم ده تا میزاشت می‌گفت داداشم گفت مامان دیگه محل نده به بابا بجاش سکوت کن مامانمم این کارو کرد بابام عین چیییی دنبالش اومد و پشیمون بود

🧡 
اتفاقا اگر کوتا بیای همیشه منتظر تو سکوت کنی اتفاقا باید تو بیشتر داد بزنی دیدم زنای این مدلی موفق ت ...

این چه حرفیه دوست عزیز 

اگه طرف در حین عصبانیت بلند شد با مشت زد تو چشمش کورش کرد حالا هزار دیه و زندان بره دیگه چه فایده؟ 

ادم فهمیده به موقعش سکوت میکنه. و به موقعش حرفشو با قاطعیت میزنه. 

هیییییییییچ وقت جواب ادم عصبی رو ندین. ادم عصبی مغزش کار نمیکنه و پشیمونی سودی نداره

این چه حرفیه دوست عزیز اگه طرف در حین عصبانیت بلند شد با مشت زد تو چشمش کورش کرد حالا هزار دیه و زند ...

اره دقیقاااا اینو من خودم تجربه داشتم با دوست پسرم بیرون بودیم تو ماشین دعوامون شد اون می‌گفت من میگفتم میخاست ماشین رو بزنه به دیوار 

🧡 
2810