2777
2789

وکیل باشه

سوارکاری و نقاشی و پیانو و میکاپ و طراحی لباس و...

شوروم لباسم داشته باشه طلا جواهر ظریفم آنلاین بفروشه 

لوازم آرایشم بفروشه 

خیلیم سفید باشه موهاشم تا رو باسنش بلوند باشه🤣🤣

حوشگللل باشههه

حسودی میکنید؟😂😂🥲

نه مستقیم خودمو میکشم بهتراز زجر کشیدنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه توی کار حسادت به جاری موفق هستن؟ حالا جالب اینه که اینهمه توی نخش هستن ادعاشون میشه که حسودی چیه نه بابا حسودی نمیکنیم

پس عمه من اینهمه توی فکر موفقیت جاریه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
🤣🤣🤣🤣

والا کلا ادم صادقی هستم تو همه موارد🤣🤣🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨