2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
ااگه بگه دوماه دیگه میدم چی؟ دوماه دیگه طلا گرون میشه

آره عزیزم الان قیمت طلارو دیدی ؟؟؟ دیروز تا حالا ۴۶۰۰ بوده شده ۴۷۰۰ خورده ای همین جوری داره میره بالا 

شما نمیدونی هر روز بلند میشی قیمتا بیشتر از دیروز شده تو ایران 

منم واممو کامل دادم شوهرم ، چون میدونستم نیاز داره الآنم قسطشو خودش میده اما اشتباه کردم جهیزیه کامل ...

همون در کل اشتباهه دلت واسه مرد بسوزه منم خیلییی مهربونم خیلییی احمقم همه از مهربونیم و دلسوزی سو استفاله میکنن

اره اشتباه کردی مرسی ک گفتی عزیزم فهمیدم دارم خیلی اشتباه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسطش با نامزدم چون ۱۰۰ میدم ۱۰۰ از اونجا برمیدارم دلی دیگه همچین اشتباهی نمیکنم قراره پولمو بگیرماون ...

شما خیلی زودباوری که اینجوری فکر میکنی 

۱۰۰نقدی دادی و طلا خریده و سود کرده. درسته گفتی بعدا تو مناسبتها،بهت همون طلاها رو میده ولی اگه خودش میخواست تو هر مناسبتی برات طلا میخرید، براش گرون میفتاد و ضرر میکرد. میبینی فقط به فکر اینه که سود کنه.  بماند که بعدا خودش و خانواده‌ش، سرت منت میذارن و میگن تو هر مناسبتی برات طلا گرفتن.....  

حالا قراره بری ۱۰۰ از فروشگاه قسطی خرید کنی و قسط رو نامزدت پرداخت کنه.  چیزی که مهمه اینه که شما با ۱۰۰ تومن پول نقد بدون منت میتونی بری مثلا ۱۰ تا وسیله بخری ولی با ۱۰۰ تومن قسطی، میتونی ۶ تا وسیله با منت بخری.  در واقع نامزدت سود کرده چون ۱۰۰ تومن نقدی طلا خریده و سما و پدرت ضرر کردی. 

بارها فروشگاه اتکا شعبه مرکزی تو تهران رفتم. همینجوری قیمتاش نسبت به بازار، گرون و گرون تر هست. واقعا واقعا نسبت به بیرون خیلی گرون میدن حتی اگه نظامی باشی و سهمیه داشته باشی اینو میگم چون کامل در موردش اطلاع دارم. قسطی که خیلی روش میکشن. کسی که پول نقد نداره و چاره ای نداره، قسطی میخره.  

خوب حق زحمتهای پدرتو دادی!!!!!! 

عزیزم اون ۱۰۰ که قراره از اتکا وسیله برداری پرداخت قسطش با پدرتونه یا نامزد؟

ننامزدم 

چون من ۱۰۰ نقدی دادم اونم میخواد ۱۰۰. رو قسطی بده

پدرم ک خبر نداره

بابام قسط ۳۰۰ میلیون رو پرداخت میکنن

نامزدت کار عاقلانه ای کرده 

اقساطی وسیله برمیدارید و طی ۵ سال پرداخت میکنید 

پولای نقدم که دادید طلا و با گذر زمان کلی سود کردید 

وسایل خونتونم که تکمیل میکنید ، فقط لیست وسایلی که با شماست رو باید قیمت کنی ببینی میتونید همشو بخرید یانه 

اگر کاربرا بهت میگن اشتباه کردی چون کامل متوجه نشدن ماجرارو 

نامزدت ۷۰۰ میلیون باید قسط بده شما فقط ۳۰۰ میلیون خودتون رو قسط میدید ، تازه ۱۰۰ هم طلا هدیه گرفتید 

😐😐 یکمی فکر کن بگو کجاشو اشتباه میکنم من! 

ججلو چشمه همش طلاهاشو جوری تکون میده انگاری ب من نشون میده من خیلی مهربونم خیلییی از این ب بعد میدون ...

مادرشوهر هر کاری و حرکتی کنه عروس بدش میاد من ک اونطوریم 

زیاد بهش فکر نکن 

همش ۲۰ گرمه 

نامزدت کار عاقلانه ای کرده اقساطی وسیله برمیدارید و طی ۵ سال پرداخت میکنید پولای نقدم که دادید طلا ...

اگر بازم با حرفای اینجا دودل شدی 

هرچه زودتر پدرت رو در جریان بذار ببین ایشون نظرش چیه

با نامزدت بحث نکن یهو همه چی خراب بشه !! 

فقط تنها چیزی که جالب نبود بنظرم نامزدت میتونست طلا بخره و دست کسی هم نده ، یعنی خونه و بانک جایی پیدا نمیشد طلارو بذاره .. شاید خانما رو نمیشناخت که همچین کاری کرد 😅 

والا.طرف رفته النگو گرفته ک چشمای دشمنای مامانش کور بشه.اگ بعد طلا رو نداد یا حالا حالاها نگفت طلا ر ...

بهش گفتم از دست مامانت در بیار خوب نیس تو چشم باشه و.گفت باشه ولی فعلا درنیاورده من میدونم آخر سر نمیده

من اگه جای تو بودم طلا نمیگرفتم با واممم ! ن برای اینکه بگم طلا برای همسرم شده و اینا نه اصلااا واسه اینکه هنوز جهازمو نخریدم 

و قراره خانوادم قسط وام بدن ‌و جهاز بخرن پس کاش ب طلا و وام دیگه فکر نمیکردب سیصد جهان میگرفتی اونم کار خودشو کنه !!! 

اگه وام پدرت قرار نبود بده و جهازم ب پای شوهرت بود حرفی ولی الان بنظر من درست تزین کار هماهنگ بودن با خانواده خودته 

بیست گرم طلا پس انداز خوبه بد نیست ولی احترام و ارزش خانواده مهم تره و اینکه شوهرت نمیخواز زرنگ بازی درازه بگو یواش میرسییی چ خبره اول چهاز بگیزع بعد ب فکر پس انداز باشه !!!

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نامزدت کار عاقلانه ای کرده اقساطی وسیله برمیدارید و طی ۵ سال پرداخت میکنید پولای نقدم که دادید طلا ...

میدونی گیر اینه ک پدر خانم قسط ۳۰۰ رو میده اما میتونس نقدی بخره کمتر بشه خریدش الان چون قسطی میخرن فروشنده ی درصدی میکشه روش ک از جیب پدره میره 

اما اینو نمیخوان درک کنن ک بالاخره طلاها مال کیه مال خانومه 

البته بدم نمیگیا ، فک کنم باید ولی پدرشم درجریان بزاره

اخه قضیه همینه 

شوهر اسی ۴۰۰ تومن میتونه وسیله برداره از اتکا 

۳۰۰ میلیونش با داماده ، دیده ۱۰۰ تومن بازم حق دارن وسیله بردارن پیشنهاد داده به اسی گفته بیا ۱۰۰ رو از اینجا وسیله بردار ، ۱۰۰ هم بده من 

همین ۱۰۰ که اسی داده ب شوهرش ، رفته طلا گرفته برای زنش و الانم دست اسیه طلاها .. بنده خدا چیکار کنه دیگه 

هفتصد قسط میده بله ولی کل فشارش رو زندگی این خانومه ! 

تازه حتی نمی‌دونه اون سیصد وام ازدواج ک طلا برا مادرش خریده تا کی برا مادرشههه 

در اصل همسرش فعلا برا مادرش طلا خریده و داره سیصد قسطی جهاز خودشو میگیزع 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
2810