2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگاری جادوم کردن ب خدا بهش گفتم از اونجا نمیگیرم از شهر خودمون کمی عصبی شد گفت باشه نگیر هرکاری دوس ...

پس تو که گفته بودی ۱۰۰ تومن از وامتو دادی طلا و خودتم به شوهرت پیشنهادشو دادی که واسه مناسبتا واست بیارن اما الان یه جور دیگه میگی 

من خیلیی مهربونم اصلا دلم میسوزه قبول دارم احمقم ب خدانامزدم زبون داره فقط جوری حرف میزنه زود خر میش ...

دل سوزی نکن اون‌مردِ از پسِ خودش برمیاد بزار برات خرج کنه که روزی نشینی بگی چرا این ظلمو در حق خودم کردم

دور از جونت این حرفا رو به خودت نزن باید عاقل باشی و همیشه یه قدم از شوهرت جلوتر باشی.

قررربونت گلم من ۳۹ سالمه

زنی که خرج نداره ارج هم نداره

اخه میدونی چیه چند مدته دستش تنگه اگه واقعا پول نداره چجوری رفتارکنم باهاش؟

حتی دیشب ازم پول گرفت گفت بده میدم چند روز دیگه حقوق هامونو ندادن و..منم حسابم خالیه

اون سری بهم گفت با کارت وامت ۴۰۰ بزن بهم میدم گفتم نمیتونم اون فقططط واسه جهیزیتس گقت باشه نمیخواد

اون سری بیرون بودیم بهش گفتم عزیزم بیرون شام بخوریم نریم خونه گفت ب خدا پول ندارم ت کارتم گفت با کارت خودت بگیر گقتم ندارم گفت برووو از کارت وامت گقتم شرمنده بگی ۱۰ هزار هم خرج نمیکنم ناراحت شد گفت خیلی خسیسی .جوابشو ندادم اومدیم خونه.

بعدا بهش گفتم کارتمو بابام ازم گرفت میترسم همش ازم پول بخواد باور نمیکرد ولی گذاشتم خونه نمیدم بهش

پس تو که گفته بودی ۱۰۰ تومن از وامتو دادی طلا و خودتم به شوهرت پیشنهادشو دادی که واسه مناسبتا واست ب ...

اره ۱۰۰ تومن دادم بهش رفتیم طلا خریدیم واسه خودش چون قرار بود ۱۰۰ میلیون جهیزیه منو پرداخت کنه قسطی .منم دیگه پول ندم موقع خرید جهیزیه.

اره من پیشنهاد دادم اونم گفت اره اینجور بهتره میدم بهت و..

اره اینم بهتره فردا حتما میگم و هیچ وقت هم تصمیمم عوض نمیشه

دختر کار اشتباهی کردی فک نکنم واکنش خوبی نشون بده( نامزدت)، تازه پدرتم میگی خبر نداره بنده خدا درسته؟ عزیزم یکم مشورت بگیر توکارها از بزرگترا قشنگم ،آدم باباشو به یه غریبه که نمیفروشه باشه شوهر  ،قبلش به خانوادت میگفتی گل دختر ،ببین چه کاری کردی ،ببخش اینطوری میگما یکم ناراحت شدم عزیزم ،حالا حرف این دوستمون قشنگه بهتره بگی پولو بزنن چون پدرتون متوجه بشه ممکنه ناراحت بشه توکل بخدا انشالله که حل بشه 

اخه میدونی چیه چند مدته دستش تنگه اگه واقعا پول نداره چجوری رفتارکنم باهاش؟حتی دیشب ازم پول گرفت گفت ...

افرین کار درستی کردی کارتتو نه دستش بده نه خرجش کن بگو دادم به بابام که شوهرت روش حساب نکنه..

وقتاییم که پول نداره بلاخره زن و شوهرین باهم کنار بیاین گاهی پول هست گاهی نیس

اما وامتو یه هزاریشم دستش نده

دل سوزی نکن اون‌مردِ از پسِ خودش برمیاد بزار برات خرج کنه که روزی نشینی بگی چرا این ظلمو در حق خودم ...

اره کاملا حرفاتون درسته

شاغلین عزیزم؟

حتی نامزدم بهم پیشنهاد. کار میده برو ازمون بده کارکن و...منم گفتم دوست ندارم واقعا علاقه ندارم اصلا

اره ۱۰۰ تومن دادم بهش رفتیم طلا خریدیم واسه خودش چون قرار بود ۱۰۰ میلیون جهیزیه منو پرداخت کنه قسطی ...

اشتباه کردی اما هنوزم دیر نشده بگو خودمو مامان بابامیریم واسه جهیزیم و توام لطف کن طلاهامو بم بده

دختر کار اشتباهی کردی فک نکنم واکنش خوبی نشون بده( نامزدت)، تازه پدرتم میگی خبر نداره بنده خدا درسته ...

احموم ب خدا از کارم خیلی پشیمونم خیلی 

گفتن ی کسی نگو حتی بابات منم نگفتم ولی اشتباه کردم نمیگم ب بابام ولی بهش میگم پول رو برگردونه چون بابام بفهمه ناراحت میشن بگم بابام متوجه شدن پول کمه برگردون

2810