2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
شوهرخواهرمن همینجوره همینجور باچاخان زیر زیرکی خرجارو همس میندازه گردن پدریم ..تاخالا روهم رفته ۵ مل ...

چجوری خودمو دست کم نگیریم؟

دقیقا مثل نامزد منه تازه شناختمش همش۴ ماهه عقدم چندساله هم دوست بودیم 

اینم میگه عروسی نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری خودمو دست کم نگیریم؟دقیقا مثل نامزد منه تازه شناختمش همش۴ ماهه عقدم چندساله هم دوست بودیم اینم ...

زیر بار حر حرفی نرو ..خواسته هاتو خرجی داری هرچی ا زش بخواه ...فکن خواهرمن حتی لباسم ازش نمیخواست میگفت دستش تنگه پس انداز کنیم ..ازاینور مامانم میگرفت من میدوختم دیگه اقا تلاشی نداشت الان خواهرم ی چیز ببینه با زبون بازی پاس میده به خود خواهرم ..خسیس نیستا .‌‌‌ولی زرنگه 

والا ما سابیده شدیم چند روزه از بس اونشب بت گفتیم و تو قبول نکردی والا زبونمون مو دراورد.میری کارتو میکنی بعدم میای میگی چیکار کنم خب قبلش که بت میگیم چرا گوش نمیدی تو؟!

تازه فهمیدی داره زرنگ بازی درمیاره؟!! منکه بت گفتم شوهرت داره زرنگ بازی درمیاره چقدر گفتیم وامتو نده تازه رفتی با وامت طلا خریدی فاکتورشم به اسم شوهرت نوشتی بعدم دادی بهشون که نگه دارن😒😐

مگه دور از جونت خودت چلاق بودی که به اسم خودت نباشه یا پیش خودت نباشه طلاها؟!

چرا اینکارو کردی واقعا؟؟ 

هم پولتو دادی هم طلاهات پیشت نیس.

بعدم خودتو بکش کنار تو از پس این شوهرت برنمیای به بابات بگو زنگش بزنه بگه اقای داماد ما خودمون بلدیم جهیزیه دخترمونو بخریم اونم ماستشو کیسه میکنه.

کی میگه اتکا سود نمیکشه روش؟ اونم یه فروشگاس مثل بقیه فروشگاه ها عاشق چشم و ابروته مگه.

با وامت جهیزیه بگیره قسطاشم خودش بده فاکتورشم به اسم خودش میبنده بعدم میشینن میگن خودمون جهازشو گرفتیم پدرو مادرش یه قاشقم بهش ندادن مثل طلا که به اسم خودش کرد.

واقعا اسی چرا انقدر بچه بازی درمیاری؟ پدرو مادرت چه نقشی دارن پس که شوهرت میگه نزار بیان.

از کنترلت خارجه به پدرت بگو بلهاش حرف بزنه کاملا جدی

خخوشبخت بشی عزیزممن ۲۳ نامزدم۲۴

۲۴ سالشه جدی😮😐 من فکر کردم ۳۴ سالشه خیییییییییلی پخته و زرنگه خیییییلی بلده اما تو ساده ای  هر چی میگه قبلش یکم فکر کن وتصمیم بگیر بعد جواب بده سریع به درخاستش جواب مثبت نده تو اون تاپیکتم بت همینو گفتم  

زیر بار حر حرفی نرو ..خواسته هاتو خرجی داری هرچی ا زش بخواه ...فکن خواهرمن حتی لباسم ازش نمیخواست می ...

سریع زیر بار هر حرفی میره و زود تصمیم میگیره یکم‌فکر نمیکنه. مثلا به شوهرش گفته بریم با وامم برام طلا بخریم که  واسه تولدو سالگردو مناسبتا برام بیاری یکی یکی فاکتورشم به اسمه شوهرشه بعدم داده شوهرش واسش نگه داره. یعنی اصلا اسی اجازه نمیده شوهره واسش خرج کنه داره کلا خسیس بارش میاره و کاری میکنه شوهره صلب مسعولیت کنه از الان. شوهرشم خوش خوشانشه میگه خب اینکه از من توقع انتظاری نداره بزار منم بیخیال بشم.

اخه یکی بگه دختر مگه وظیفه توعه اینکارا این مردِ که باید به فکر باشه نه اینکه تو راهِ خرج نکردنو از الان یادش بدی

خیلی حرفه ها منکه موندم والا چرا این دختر یکم سر عقل نمیاد

افرین درسته بوالا ب خودش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن از همین شهر خودمون میخریم باهم میریم ...

رک 

بگو بابام هرجور بخواد خودش میخره

یه اشنا داره بااون صحبت کرده سفارش داده همه چیز

رک بگو بابام هرجور بخواد خودش میخرهیه اشنا داره بااون صحبت کرده سفارش داده همه چیز

شوهرش خیلی زرنگو با سیاست میخاد وامشو ازش بگیره

والا ما ندیده بودیم داماد جهیزیه عروسو بگیره

زیر بار حر حرفی نرو ..خواسته هاتو خرجی داری هرچی ا زش بخواه ...فکن خواهرمن حتی لباسم ازش نمیخواست می ...

دقیقااا مثل نامزد منه 

نامزدم چند روزه حقوقش رو ندادن از من پول میگرفت همش ۵۰۰ داشتم گفت بده لازم دارم دادم بهش گفت پس میدم چند روز دیگه چیزی بخوام میگه پول ندارم فعلا البته چیز گردنی هم نمیخوام منم مثل خواهرتونم اصلا دلم میسوزه میبینم فعلا دستش تنگه دلم نمیاد خرج کنه ولی میبینم اشتباه میکنم

دقیقااا مثل نامزد منه نامزدم چند روزه حقوقش رو ندادن از من پول میگرفت همش ۵۰۰ داشتم گفت بده لازم دار ...

چون خودت خشتو از اول کج گذاشتی 

خودت اجازه سواستفاده بهش رو دادی اونم داره سو استفاده میکنه راهشو خودت یادش دادی مثل قضیه طلاها

والا ما سابیده شدیم چند روزه از بس اونشب بت گفتیم و تو قبول نکردی والا زبونمون مو دراورد.میری کارتو ...

انگاری جادوم کردن ب خدا بهش گفتم از اونجا نمیگیرم از شهر خودمون کمی عصبی شد گفت باشه نگیر هرکاری دوست داری بکن بعدش گفت اونجا خوبه فلانه حتی هزینه ارسال نمیگیرن و.‌‌جوری حرف میزنه زود قبول میکنم من احمق🤦‍♀️

دقیقا منم از همین میترسم بعدا بگه قسط وام ازدواجتو من میدم و..ن عزیزممم طلا ک گرفتن ب اسم خودشونه ولی امانت دست منه گفتن تو تولد و مناسبت ها یکی یکی میارم واسه خودت میشه.

من ۱۰۰ میلیون دادم ب خودشون چون میخواستم از ات‌ا ۱۰۰ میلیونی خرید کنم دیگه پول ندم چون دادم اونم داده طلا

ولی الان خیلیی پشیمونم میخوام بگم پدرم میگه خودمون میگیرم خودم میدونم ب دخترم چی بگیرم و..اجازه نمیدن

موندم چجوری ۱۰۰ میلیون رو ازش بگیرم چی بگم بهش برنخوره

۲۴ سالشه جدی😮😐 من فکر کردم ۳۴ سالشه خیییییییییلی پخته و زرنگه خیییییلی بلده اما تو ساده ای هر چی ...

من خیلیی مهربونم اصلا دلم میسوزه قبول دارم احمقم ب خدا

نامزدم زبون داره فقط جوری حرف میزنه زود خر میشم

شما خیلی کمکم کردی ب خدا چندسالتونه عزیزم؟

2810