یه دور برا خودت درست کن اگر تازه خریدی
دستت بیاد چجوریه
یسری برنجا سرییییع له میشه باید ابکش کنی
یسری نه تایمش معمولیه
یسری برنجا میبینی اگر خیس نکنی درست نمیپزه
امتحان کن ببین چجوریه
من در نظر میگیرم برنجت نیاز به خیس کردن زیاد نداره
برنج به ازای هر نفر ۱ پیمانه درنظر بگیر خیسش کن یه ربعی
بردار بریز قابلمه بزرگگگ
اب هم بریز بذار جوش بیاد نمکم بزن
❌️ برا اینکه نچسبه روغن نباتی یا روغن پخت و پز بزن
یه ربع حدودی
خودت اصلا میفهمی آبش داره کشیده میشه نیم پز شده باید ابکشش کنی
من خودم چون حرفه ایی نیستم و اشپزی نمیکنم خیلی
همون یه ربع رو درنظر میگیرم
آبکش کن
❌️ کف قابلمه خشک باشه روغن بریز قشنگ
نون بذار کف قابلمه حرارت رو به زیاد باشه
برنج ک قشنگگگگگ آبش کشیده شده رو بریز تو قابلمه
❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️ نکته مهمممممم
برنجو ک کامل ریختی
با ته اون ملاقه بزن توی برنج سوراخ درست کن تا نون رو ببینی
چند تا سوراخ اینطوری از سر برنج تا کف قابلمه درست کن
اگر میترسی نپزه خوب برنجت
یه کاسه کوچولو سفالیی یا چیزی ک نشکنه
اب بریز بذار یه گوشه برنج
در قابلمه رو بذار
❌️❌️❌️ درو گذاشتی حرارت رو زیادددد کن
دست بذار رو در
هر موقع گرما رو حس کردی
زیرشو کم کن