از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نفقه ی چند ماه را باهم ریخته حساب داذگاه ولی نه هنوز اقدام طلاق کرده و نه من اقدام کرده ام منم به خا ...
تا جایی که من اطلاع دادم اگه ۵ ماه متوالس بدون هیچ خبری باشه میتونی خودت برای طلاق اقدام کنی.اگر غیر از اینه شکایتت به جایی نمیرسه
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
اگه هیچ خبری ازش نداری میتونی شکایت کنی یعنی اصلا ندونی کجا هست و نبینیش وگرنه قبول نمیکنن ازت