2777
2789

🙂🥲دیشب حالم بدشد اونم توجمع!

یهو این غم لعنتی تودلم اومد نشست جلو من!هرچی گفتم برو ....الان وقتش نیست.ولی مگ میرف؟

صاف صاف توچشام زل زده بود و میخاست اشک مارو توجمع دربیاره ابرومونو ببره

اب میخوردم ک اروم شم گریه نکنم هرسوالی ک میپرسیدن سه بار تکرار میکردن جواب نمیدادم.

دیگ رسما داشتم جون ب لب میشدم 

همین ک تنهاشدم کل بدنم شروع به لرزیدن کرد نفس کم اوردم دستام بی اختیار شدید میلرزیدن انقدر ک دیشب گریه کردم  توکل عمرم گریه نکرده بودم بعد حس کردم دیگ اخرین شبمه

دیگ تمومه همه چی و من میمیرم

انگار قصد نداشت خورشید طلوع کنه

بعدکلی گریه بی حس شدم،نسبت به همه چیز وکلا گریه نکردم بی حس بی حس دیگ سعی نمیکردم ک هق هق مو بابالشت خفه کنم کسی نشنوه فقط مث ی جنازه توسالن قدم میزدم حالت قدم زدنم ازگریه بدتربود

راستش برامن هنوز اونشب تموم نشده خورشید طلوع نکرده انگار توهمون شب گیرافتادم 🙂🥲راستش خیلی بده ب اخر رسیده باشی و توجمع تظاهر ب قوی بودن کنی

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

تو جمع که نه ولی دیشب وقتی داشتم سریال میدیدم با خواهرم خیلی فشار بهم وارد شد تا مثل ابر بهاری گریه نکنم چند قطره اشک سرازیر شد ولی اگه خواهرم پیشم نبود خیلی گریه میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه من هرلحظه و هرجا گریم بگیره زار و زار گریه میکنم

بعد فرداش دوباره که یادم میفته از خجالت گریم میگیره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الهی بگردمولی دمت گرم دختر قوی ❤️

انتخاب من قوی بودن نبود 🙂

منم دوست دارم ی بار بشه،ی بار خوشحال بشم،ی باربخندم ازته دل،ناراحت نباشم،بین این همه بدبختی ی بار فقط ی بار اون چیزی ک من میخام بشه و نمیشه🙂🥲انتخاب من شاد بودن و دلخوشیه ولی مجبورم ب تحمل این همه درد از درون🙂🥲

ازدست مامانم همه همین حالتیم الانم توی همین حالتم دلم به حال خودم میسوزه بااین خانواده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
اگ حرف زدن سبک ترت میکنه از ته دلم گوش میدم به حرفات

مرسی ازت 

ولی انقدری خستم ک دلم نمیخواد چیزی بگم

برام دعاکن اگر امکانشه

💚🌾

مرسی از مهربونیت دختر🍃

2810