2777
2789
عنوان

برام سوره فلق میخونی🥺♥️منم برات میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست
به جای یه بار ۲ بار خواندم برات انشا الله حاجت روا باشی

توروخدابرامنم بخون منم شوهرم ازم سردشده احتیاج به محبتش دارم ولی بهم محبت نمی کنه دست به تردعایی زدم براورده نشدنمیدونم شایدخدامیخوادمن عذاب بکشم اخه من کاری نکردم که بایدانقدزجربکشم چراشوهرم بایدبهم خیانت کنه بادخترابگرده پیام بده یارابطه داشته منی که زنش هستم مادردوتابچه هاش هستم ازم بایدسردبشه وسه ساله باهام هیچ رابطه ایی نبایدداشته باشه اخه این خدای کجاس که ببینه یعنی خدافقط برای ادمای بدخداست به مامیرسه دعاماروبراورده نمی کنه تاکی گریه کنم تاکی خداخداکنم بخداخسته شدم تحملم به پایان رسیده دیوونه شدم  افسرده شدم دلم میخواددست به خودکشی بزنم ولی به خاطردوتابچه هام اینکار نمی کنم خب اوناهم دارن ازناراحتی من عذاب می کشن همش بایداهنگای غمگین بزنم دلم نمیخوادهیچ کاری انجام بدم اصلاحوصله هیچکسی ندارم فقط دلم ازشوهرم محبت میخواد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم برات گلم...حاجت روا بشی ان شالله

خوندم براتون مرسی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

برای همه تون خوندم عشقا ببخشید ریپ نزدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

2805
دست گلت دردنکنه ابجی الهی به ارزوت برسی آمین😘

قربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدابرامنم بخون منم شوهرم ازم سردشده احتیاج به محبتش دارم ولی بهم محبت نمی کنه دست به تردعایی زدم ...

خوندم برات نمی‌دونم چند تا ولی خیلی خوندم به این فکر کن که خدا داره تو را امتحان میکنه 

انشا الله که سر بلند از این امتحان بیرون بیای 

حتما برو مشاوره انشالله جدی مشکل زندگیت حل بشه 

۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا وَدود را بگو باعث ایجاد محبت بین زن و شوهر میشه 

انشا الله نظر لطف خدا به زندگیت بیفته و شادی و آرامش مهمان زندگیت بشه و شوهرت به تو و زندگی دلگرم بشه

خوندم برات نمی‌دونم چند تا ولی خیلی خوندم به این فکر کن که خدا داره تو را امتحان میکنه انشا الله که ...

الهی آمین الهی خداخیرت ابجی نمیدونی الان این پیام می فرستم باگریه است الهی هرچی ازخدابخوای بهت بده آبجی آمین😘