شوهرم مال روستاس ولی خودش تو شهر درس خوند کار کرد دانشگاه رفت و خونه خرید ماشین خرید کلا همش تو شهر بود ولی خونوادش خیلی از خواهر برادراش تو روستان..روستا خیلی خوبه همه ی مردم هم مث هم نیستن ولی روستای اینا افتضاحه..فرهنگ صفر بشدت مرده پرست و بچه زیاد میارن..مثلا خواهرش بچه پنجمشو الان اورد.وضع مالی هم افتضاح.بعد من دوتا دختر دارم و اصلا وابدا دیگه قصد بچه ندارم ب شوهرمم گفتم ولی مامانش هرسری ک میرم میگه شوهرمم گهگاهی تحت تاثیر حرفای اطرافیانش میشه ک میگن پسر و از این حرفا.مخصوصا مامانش واقعا اعصابم نمیکشه..میگن پ دوتا چیه..حالا من با اون نفهما کاری ندارم حرفشون مهم نیس میترسم شوهرمو تحریک کنن..سره دختر دومم باردار بودم کسی نمیدوست هنوز دیدم مادرشوهرم هی ی چیزی ب شوهرم میگه شوهرمم هی میگه بابا بسه ای حرفا چیه گفتم چی میگه دیدم مادرشوهرم گفت ی داداش بیارین برا دخترتون..از،تایمی ک دخترم بزرگم رو از شیر گرفتم شروع کرد ب گفتن...حالا خداشاهده اصلا نمیدونه چجور بزرگ شدن چ سختیایی باهاشون کشیدم
مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...
کسی که پول و موقعیتشو نداره و فقط زاییدن بلده
بله خیلی بی فرهنگه در کنارشم بی عقل
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بگم وضع مالی خودم تقریبا خوبه ولی عمرا دیگه بچه نمیارم اصلا دوسدارم ی اتفاقی برام بیفته برم رحممو در ...
عزیزم با شوهرت هماهنگ کنید بگین بچمون نمیشع اگ ادمای بدخرف و ابروریزی نیستن بگو دوتامون مشکل دارشدیم
فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بگو کاری به حرف کسی نداشته باش....این ماییم که مسئول بزرگ کردن و تحمل سختیهاش هستیم نه کس دیگه...تازه همین دو تا رو هم بتونیم خوشبخت کنیم خیلی هنر کردیم..همه انرژیمون رو باید بذاریم رو تربیت همین دوتا....بگو تو که تحصیل کرده ای چرا باید تحت تاثیر قرار بگیری....شاید یکی خواست ده تا بچه بیاره به ما چه ربطی داره
بخدا قسم افتضاحن..یعنی فک کن بچه هاش لباس دست دوم میپوشن..الان بگم ماهم کمکشون میکنیم کاربرا ی منظور ...
خدا بهشون عقل بده
بیچاره اون بچهها آیندشون چی بشه
ما دوتا بچه ایم درآمدمونم بد نیست
ولی بازم زندگی نمیچرخه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...
بله دقیقاااا بچه زیاد تو جایی که پیدا کردن شغل سخته هزینه مخارج بالاست تامین خوراک و کشاورزی رو به نزوله خود خود بی فرهنگی فرزند زیاد مساویه با مشکل بهداشت مشکل کشاورزی مشکل معیشتی مشکل شغلی مشکل تحصیلی و و و و