2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خونواده شوهرم ک اینقد بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 110 پست
اشتباه میکنن منم آدمایی دیدم وضع مالی عالی ولی بچه نمیخوانهمکارخودم بهترین زندگی رو داره اما کلا بچه ...

نه دوست عزیز ، شما نمیتونی بگی که اونها حتما اشتباه میکنن یا نه؟ 

آدم ها حق انتخاب دارن.

اتفاقا من حداقل یک خانواده رو میشناسم که حدود 45 ساله هستن و هرگز پشیمون نیستن از اینکه بچه ندارن. 

آدم ها متفاوتن. 

هر کسی با دید خودش و با تفکرات خودش به زندگی نگاه میکنه. 

واقعا تعجب میکنم از طرز فکرتون..بچه یارو داره لباس کهنه مردم رو میپوشه

ول کن اینا رو گلم

اینا فقط منطقشون اینه ک کسی از گشنگی نمرده 

ز گهواره تا گور بچه بیارید

دفه بعد ک مادرشوهرت چیزی گفت بگو من و شوهرم دوتامون دیگه بچه نمیخوایم،استوری هم بذار و بگو دانشگاه مدرسه ازدواج کنکوری بارداری و کلن زندگی هیشکی به بقیه ربطی نداره 

لطفا هی نپرسید کی بچه میاری

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...

ایتکه پول داشته باشی و تو رفاه باشیبچه زیاد مشکلی نداره اونجلیی نشونه بیفرهنگی میشه که پول نداری ولی هی بچه میاری حالا میگن به روستا ربط ندید ولی دختر خاله های من که روستا هستن همشون سه یا چهارتا بچه دارن در صورتی که لباس که نه های اطرافیان رو تن بچه هاشون میکنن.. وگرنه هرکی بچه زیاد داشت که مشکلی نداره نمونش رونالدو پنج تا بچه داره یه دونش سقط شد وگرنه شش تا بچه دلشت والا اون ده تا هم داشته باشه  تو بهترین شرایط بزرگشون میکنه  

عزیزم اگر به خودت گفتن بگو از دید و صلاح من دو تا بچه کافیه لژفا دخالت نکنید و تمام

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نه اصلا مال و منال خدا بهش نداده ولی همون بچه هایی که بدنیا میاره ثروت زندگیش هستنهمون بچه هارو خیلی ...

وقتی بعدا تو خرج درس و دانشگاه و ازدواجشون موند

میفهمه چیکار کرده. این حرفا فقط گفتنش قشنگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من برای چی باید خرج بی عقلی دوتا آدم بی فرهنگ دیگه رو بدم اونا خوی غیر انسانی تو ذاتشونه که وقتی بی ...

یا خدا....

فکر قیامتت هم باش با این تهمت‌های وحشتناک......

یه کم یواش تر...‌

خوی غیرانسانی ؟؟؟

چرا خیلی ناراحتم اتفاقا یه بارم سر همین قضیه دعوا کردیم ک من هنوز با مادرشوهرم سرسنگینمبه پسرم گفت د ...

من فکر میکنم حسودیش میشه چون دختر خودش دوتا داره هیچ کدوم از ویژگیای منم نداره میخاد تو فکر خودش اون یه چیزیش بهتر باشه

اه دنبال حاشیع این بخون نوشته روستا خیلیم خوبه روستای شوهرش داغونه

. اولش نوشته روستایی ها خیلی هم خوبن روستای شوهرم خیلی بی فرهنگن الان من حرفم اینه چون بچه زیاد میارن شدن بی فرهنگ؟؟ 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

من الان ۴تا بچه دارم ولذت دنیارو با بچه هام میبرم بهترین امکانات بهترین رخت لباس بهترین خوراکی ها رو میخورن اصلا هم نازاحت نیستم به هیچ عنوان

پس بچه زیاد نشانه بی فرهنگی نیست عزیزم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

چه جالب بچه ی شما میشه بافرهنگ بچه ی خانواده ی پر جمعیت میشه بی فرهنگ اینو بدون اگه فردا بچت دزدومعت ...

🤦🤦چرا گیرایتون کمه 

میگم طرف وقتی پول نداره پنج تا بچه میاره ،قطعا پول تحصیلات عالی رو برای تک تک بچه‌اش نداره پول ندارن براشون زندگی راه بندازه پول نداره حتی اگه بچش معتاد شد بخوابونه کمپ خوب تا ترکش بده 

شما ها چرا خودتونو میزنید به اون راه

من نمیدوستم اییینقد سر بچه اوردن تاکید دارن..حالا تو چته فشارت رفت بالا

اینجا نمیدونم چرا بعضی خانوما اینجورین آدم چی بگه بهشون جاهایی که باید بفهمن و درک کنن و منطقی باشن یهو جبهمه میگیرن بی احترامی میکنن فوش میدن 

واقعا قبلش با ایشون مشورت میکردی بعد وصلت میکردی با شوهرت  

مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...

هروقت همه شرایط شبیه آمریکا شد بیا بگو

وگرنه چرت و پرت زیاده واسه گفتن