2777
2789

خانوما من هفته پیش زایمان کردم سزارین بودم

دکترم کفت یه مبلغی میگیره گفتم اوکیه رفتیم صبح بیمارستان شماره کارت فرستاد من کارت هدیه براش اوردم گفتم بیا بیمارستان بدم بهت گفت بهتر باشه اومدن رفتم اتاق عمل بندناف  ۴دور دور گردن بچه پیچیده بود و بدون اکسیژن به دنیا اومد مایع امینوتیک هم خورده بود بچم مستقیم رفت ۶روز ان ای سیو چون وقتی بدنیا اومد چند دقیقه داشتن تلاش میکردن که گریه کنه من شک کردم گفتن صبر کن

پرستار ان ای سیو گفت میتونی از دکترت شکایت کنی باید تا لحظه اخر سونو میکرده بچه کاملا خفه شده بدنیا اومد حالا فشار روحی ۶روز nicu به کنار بچم کلی اذیت شد

بازم دکتره اومد بعد عمل معاینه ام کنه بهش گفتم کارت هدیه دست همسرمه گفت باشه حالا میگیرم

بعد نامه ای کع داده بود واسه سزارین به درد من نخورد چون نوشته بود وزن جنین بالاست که بیمه رد کرد نامه از nicu بردم که سزارین اجباری بودم تا دادن

حالا بعده ۱هفته پیام داده دستمزد منو بزن من گفتم فعلا دستم خالیه چون ۶۰تومن هزینه ام شده گفت باشه بعدا بزن

بیمارستان گفت میتونی شکایت کنی چرا الان پول میخواد اصلا

من خودم موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا. اینکارو‌نگن .اشتباه نکن شکایت کن کم نیار بلکه عبرت و‌تجربه بشه برا افراد وموارد دیگ 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
اسم دکترت چی بودچرا سونوت نکرده بود ؟؟ الان حال بچه‌ات چطوره مرخص شد صحیح و سلامت؟

ستوده بیمارستان گلستان سونوم کرده بود یه دور بود باید همون موقع ختم بارداری میزده نزد هفته بعدش سزارین کرد

اسم دکترت چی بودچرا سونوت نکرده بود ؟؟ الان حال بچه‌ات چطوره مرخص شد صحیح و سلامت؟

اره بعد ۶روز مرخص شد یکم تنگی مفس دارع بچم خیلی حساسه دیگه کلی مراقبت دادن باید انجام بدم 

اصلا. اینکارو‌نگن .اشتباه نکن شکایت کن کم نیار بلکه عبرت و‌تجربه بشه برا افراد وموارد دیگ

من گفتم مدیونش میشم بعد دیدم بیمارستان باز گفت برو‌شکایت کن حداقل هزینه nicu بتونی بگیری دیگه گفتم ولش کن

من گفتم مدیونش میشم بعد دیدم بیمارستان باز گفت برو‌شکایت کن حداقل هزینه nicu بتونی بگیری دیگه گفتم و ...

ن کاریم کرد پولشو گرفت گربه محض رضای خدا گوشت نمیگیره بهش باج نده پررو میشه یکی دیگ نداره بعد ب مشکل میخوره

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
ن کاریم کرد پولشو گرفت گربه محض رضای خدا گوشت نمیگیره بهش باج نده پررو میشه یکی دیگ نداره بعد ب مشکل ...

نه اصلا کاری نکرد من واسه بیمه تکمیلی نامه شو میخواستم یه دلیل مسخره اورده بود همون لحظه بیمه رد کرده بود گفته بود باید اختیاری باشه نامه nicu باعث شد اجباری بشه سزارینم پولشو بده یه مقدار بیمه

ستوده بیمارستان گلستان سونوم کرده بود یه دور بود باید همون موقع ختم بارداری میزده نزد هفته بعدش سزار ...

شکایت از دکتر تو ایران خیلییی آشنا و حوصله میخواد اگه داری شکایت کن حتما

ولی اگه نداری تف هم کف دست دکترت نمی‌اندازی! بهش میگی باید بهم ختم بارداری میدادی و بخاطره اشتباه شما بچه ام شش روز بستری شد پولت رو دادم خرج سلامتی بچه ام ، با تمام مدارکم و پرس و جوهام دیدم که میتونم ازتون شکایت کنم که به  جاش ترجیح دادم دیگه نشناسمتون! دیدار به قیامت

و دیگه جوابش رو ندی عوضی رو

نه اصلا کاری نکرد من واسه بیمه تکمیلی نامه شو میخواستم یه دلیل مسخره اورده بود همون لحظه بیمه رد کرد ...

خواهش میککنم ی قرون ندی بهش ی بنده خدا گیر میفته بعد این دکتر ب ظاهر محترم طماع و حریص میشه بعد ب مشکل میخورن

شکایت از دکتر تو ایران خیلییی آشنا و حوصله میخواد اگه داری شکایت کن حتماولی اگه نداری تف هم کف دست د ...

اخه اصلا واقعا نامه ای که بهم داد بدرد بیمه ام‌نخورد

دلیلش مسخره بود

خودشم ترسید تو بیمارستان کارت هدیه رو نگرفت گذاشت بچه که مرخص شد خیالش راحت شد گفت پولمو بده اخهذچه پولی ومن اگه یه ربع قبل سزارین سونو میشدم اصلا نیاز نبود این بیاد بالاسرم دکتر شیفتم سریع میتونست زایمان کنه