2777
2789

چون حس میکنم خیلی کمه تقریبا فقط مایحتاج و گرفتم از اینور خانواده شوهرم پرو تشریف دارن خودشون درست حسابی هرج نکردنا ولی انتظارشون زیاده 

چند وقتیه بخاطر استرس تپش قلب میگیرم فشارم می‌ره بالا لرزه میاد بهم خیلی حرص میخورم بعد دیدن استرس اینا دارم چون همش فشارم بالا بود خالم بد بود شوهرم برگشته میگه سلامتی تو مهمه هیچی نمیخوام ولی دیروز برگشته میگه تو خونه خودمون عه اونجا جای تلفنه تلفن خریدین؟گفتم نه گف باشه ولی من اونو همش تو ذهنم میارم که ایوای تلفن نخریدم ایوای فلان چیز ندارم نخریدم 

استرس داره منو از پا در میاره حرص میخورم خودمم شدید

چیکار کنم ☹️☹️☹️😔😔😔😔

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه

خدا هیچ دختری رو خجالت زده خانواده شوهر و حرف دیگران نکنه

نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم

ولی از تمام وسایلی که میخری و میبری میچینی تو کابینت همش ۴۰ درصدش به کار میاد و استفاده میشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

تلفن ک با مرده  

استرس نداشته باش کسی ک توقع انچنانی داره باید عروسی انچنانی ام بگیره

بد ب دلت راه نده قشنگم ب خودت افتخار کن

بعدشم تا وقتی چیده نشه حجم چیزایی ک خریدی ب چشم نمیاد فکر میکنی کم گرفتی وقتی بچینی میبینی ک چقدر اندازه و زیاد بوده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

خرید جهیزیه به عهده شما نیست درسته که تو اکثر شهر ها اینطور مرسومه که خانم جهازیه بخره اما این کار وظیفه شما نیست و بردن جهازیه توسط شما صرفا یک لطف به آقا هست ایشون باید تمام مایحتاج زندگی رو فراهم کنند نه شما

عزیزم بهترین جهیزیه رو هم داشته باشی،بازم نمیشه دهن خانواده شوهرو بست.اصلا واست مهم نباشه.

جهیزیه من خیلی تکمیل بود،که خواهرشوهرم همه جا میگفت .اما یه بار گفتن جهیزیه فلانی همش مارک بوده و ...

زن در قبال خرید جهیزیه هیچ کدام مسئولیتی بر اساس قوانین نداره و فقط یه لطف بزرگ در حق شوهر و خانواده‌اشه اگر حتی فقط یک دست کارد و چنگال با خودش ببره

پس اصلاً خجالت نکش و این همه روزهای خوبت رو با استرس و تنش خراب نکن هر چیزی که در توانت بوده و تهیه کردی رو ببر و خم به ابرو هم نیار

ما مورد داشتیم که دختر از یک خانواده به شدت ثروتمند بوده اما با اینکه رسم اون منطقه این بوده که عروس به جز تیکه های بزرگ ، بقیه ی وسایل رو ببره اما هیچی با خودش نبرد 

منظورم اینه که ندار و خسیس نبودن اما با این حال گفته بود پدر من وظیفه ای در قبال تهیه لوازم زندگی من و همسرم نداره 

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

بسپار ب خدا 

ی جوری درست می‌کنه ک خودت لذت ببری 

شعار واقعا نیست 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

منم مثه تو بودم 

ولی به این فکر کن استرس زیاد اثر بدی روی بدنت مخصوصا رحم داره نفس عمیق بکش و به هیچی فکر نکن 

من همش لرز و معده درد میشدم اخرش نازایی گرفتم بخاطر استرس زیاد اگه کسی بود راهنماییم میکرد سعی میکردم اروم باشم . 

دستت نشونش بده بگو اینجا جای النگوه عه النگو نخریدی

قدرت تخریب ۱۰۰ از ۱۰۰ 🤣❤️

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد