2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم یه دعوای شدید کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 29 پست
مشکل اخه فق پیام نیست نمیدونم دلیل کارش چیه اخه به اون چه ربطی داره میدونه من هیچجوره ادم خیانت میشم ...

حسوده بهت

دوست دارع فقط اونو داشته باشی 

بهش محبت کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با خاله هات وقتی رابطه بگیر که که خونه نیست چت هارو پاک کن قرار نیست ما خانم ها هرکاری میکنیم مردا خ ...

همینکارمیکنم 

یهو کلید میندازه میاد تو 

اخه چرا باید بترسم 

اون باید درست بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسوده بهتدوست دارع فقط اونو داشته باشی بهش محبت کن

مشکل اینجاس راحتم نمیزاره

باهاشم هستم اصلا خوش نمیکذره انقد که گیرمیده فراریم ازش چجوری محبت کنم ولی حالم بد میکنه

مشکل اینجاس راحتم نمیزارهباهاشم هستم اصلا خوش نمیکذره انقد که گیرمیده فراریم ازش چجوری محبت کنم ولی ...

کمبود دارع ب نظرم 

برا همین حسادت می‌کنه 

گاهی ازش تعریف کن 

بکو خوش گذشت 

گاهی خودت پیشنهاد بیرون بده بهش

مطمین باش خوب میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

رمز بزار دلیل نداره .درسته زندگی مشترکه ولی باز هر کدوم حد و حریم و قوانین و مسئولیت خاص خودتو داری .دلیل نمیشه چون مردهست و شوهرت تو هر کار دخالت کنه نظر بده امرو نهی کنه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
کمبود دارع ب نظرم برا همین حسادت می‌کنه گاهی ازش تعریف کن بکو خوش گذشت گاهی خودت پیشنهاد بیرون بده ب ...

همه اینا هست 

ولی نمیتونم وقتی دلسردم ازش 

اخلاقاش تو مخیه

همه اینا هست ولی نمیتونم وقتی دلسردم ازش اخلاقاش تو مخیه

گاهی برای  تغییر شرایط محیط اپل باید خودمون تغییر کنیم 

راه حل چیه نمیشه که من فقط بااون درارتباط باشم میخام چی کار مرد بداخلاق

مادر من ک قطع ارتباط کرده سالی ۲ ۳ بار مادر بزرگمو میبینه بعد هر تماس هم ۳ ۴ ساعت دعوا فحش و چیز شکوندن داریم 

یواشکی هفته ایی ۱ ۲ بار مامانم میزنگه فقط

یا حسین