2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم یه دعوای شدید کردیم

389 بازدید | 29 پست

اول بگم خودش خرجمون میکنه بیرون میبره رستوران میبره 

مشکل مالی نیست 

مشکل اخلاقشه

مامانم ۶ماهه فوت کرده سرهمین خاله هام زود زود زنگ میزنن هربار دیده بلند میگه قط کن دیگه داد میزنه بچتو نگه دار٫رو هرکدومشون یه ایراد میزاره 

یبار یکیشون زنگ زده بود شوهرم فهمید یه دعوایی شد که نگو 

گفت مگه نگفتم با فلانی حرف نزن منم میگفتم به تو چه و شد یه دعوای اساسی

بعدش با دختر عمم پارک بانوان میرفتیم ماهی یبار گفت حق نداری٫اونم کات شد 

قبلش با مامانمم همین بود 

نمیدونم مریضه حسودی میکنه دردش چیه دیشب انقد تنهایی بهم فشار آورد بهش حمله کردم دعوامون شد نمیتونم هضم کنم اخه به اون چه ربطی داره

گوشیم قایمکی چک میکنه همش چتامون میخونه با خاله هام

بعدش میاد تو سرم میزنه

چه اخلاق بدی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی رو پاک سازی کن کامل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما هم دعوا کردیم 

انگار دنبال بهونه بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.