2777
2789

اگه بخوام یه شهر دیگه زایمان کنم شناسنامه رو میتونم از شهر خودم بگیرم؟چجوری ؟

گواهی تولد از بیمارستان بگیرم ببرم‌شهر خودمون شناسنامه میدن؟

چجوریه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

نه

شناسنامه رو بر اساس گواهی تولد میدن و گواهی تولد هم طبق محل زایمان

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

و اینکه یه ماهی شهر خودمون نیستم کسی دیگه مثل عمو عمه ای میتونه اقدام کنه برای شناسنامه؟ 

شناسنامه منو شوهرمو ببره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهشناسنامه رو بر اساس گواهی تولد میدن و گواهی تولد هم طبق محل زایمان

ربطی به محل سکونت من و یا شوهرم نداره 

خودمون بومی همین شهریم ولی مامانم ساکن یه شهر دیگس میخوام برم خونه مامانم زایمان کنم ولی شناسنامه شهر خودمون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیشه. همون شهری که زایمان میکنی گواهی ولادت میده بیمارستان. تو همون بیمارستان هم ثبت احوال هست شناسنامه رو میگیری همونجا . میتونی بری شهر خودت ولی بازم شهری که داخل گواهی ولادت نوشته رو مینویسن

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
ربطی به محل سکونت من و یا شوهرم نداره خودمون بومی همین شهریم ولی مامانم ساکن یه شهر دیگس میخوام برم ...

نه

فقط محل تولد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
فکر نکنم بشهیکی از دوستای من خیلی براش مهم بود بچش تهران به دنیا بیاد رفت اونجا زایمان کرد که شناسنا ...

اهان اصالت میشن اهل همون شهری که زایمان کردی نه شهر پدر و مادر

1
5
10
15
20
25
30
35
40