2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 78 پست
فقط اون والدینش خندیدن و گفتن هرشب همین کار و میکنه و ما میخندیمهر هرررررررررر و مرض😒هر هرررررررررر ...

سلاام میبینی چه آدم حرصش درمیاد 😐😐

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه آدم گیر والدین بی شعور بیافته منم همکلاسی بچم همش بچم و می زد به مادرش میگفتم میگفت نه اینط ...

اینا فقط زاییدن بلدن

چنان باید اینا رو زد که اسمشون رو فراموش کنن..

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

الان هم چشم بچه ات کبوده؟ بروپزشکی قانونی. دلت میاد بگذری. آسون بچه ات رابزرگ کردی؟ بچه ات لباسه که اگر یه تیکه اش پاره شد بندازی دور یکی دیگه برداری؟ تاحالا دلت اومده خودت بزنیش که یه احمق می‌زنند؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خب شما چرا ول کردی اومدی

میرفتی سراغ بچهه 

میترسوندیش

یا اصلا یدونه میزدیش کاره خیلی بدیه ولی اولویت با بچه خودته

کذاشتی با ارامش حالا فردا صحبت کنی

میرفتی از تو کلاس جلو بقیه میکشیدیش بیرون کلی بارش میکردی بچست که بچست 

چشم پسرت چیزیش شه مهمه یا روحیه بچه بزرگ شده تو طویله مردم

نمیشه گاو تحویل جامعه داد که

خیلی اشتباه کردی پاشو دوباره برو مدرسه بگو پدرش عصبیه تو راهه الان میرسه فقط گفته دستم بهش برسه میکشمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اعصابم خورد شد.همسرت چرا نمیره،اینجور وقتا پدرا که بیشتر پیگیرنهمسر من میگه فقط کافیه یکی دستش ب ...

الان زنگ زده میگه فردا خودم میرم من گفتم اون عصبی فوری میپره بهشون. 

سلام اره😒😒

حالا تو فامیلا هستن که بچشون شلوغه یا دست بزن داره 

این ننه باباش اصلا یه کلمه نمیگن بیا بشین 

یا نکن  نزن   بیشترم میخندن 

من فقط میخوام آتیش بگیرم 

اصلا رو بچها شون کنترل ندارن

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

حالا تو فامیلا هستن که بچشون شلوغه یا دست بزن داره این ننه باباش اصلا یه کلمه نمیگن بیا بشین یا نکن ...

خییییلییییییییی بدم میاد از این والدین بی مسئولیت و همچنین بچه هاشون

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

خب شما چرا ول کردی اومدیمیرفتی سراغ بچهه میترسوندیشیا اصلا یدونه میزدیش کاره خیلی بدیه ولی اولویت با ...

پسرم نوبت مشاوره داشت رفتم پسرم از مدرسه بگیرم. قبلش خبر نداشتم از این اتفاقا. من فکر میکردم دیروز اولیاش اومدن دیگه پسرشون ادب شده و قصیه خوابیده نمیدونستم هم بچه معدرت خواهی نکرده هم اولیا گاو بودن

اسی رفتار تو بیشتر حرص منو درآورد 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
الان زنگ زده میگه فردا خودم میرم من گفتم اون عصبی فوری میپره بهشون.

خب بپره 

اتفاقا اگر نپرید و‌دعوا و‌جنگ راه نندازید جوری که پسره نتونه دیگ اونجا درس بخونه ببخشید پدر مادر نرمالی نیستید  جگر گوشتها

موضوع دعوای بچگانه هم نیست 

بچهه رسما ی مشکلی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810