2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 78 پست
پسرم نوبت مشاوره داشت رفتم پسرم از مدرسه بگیرم. قبلش خبر نداشتم از این اتفاقا. من فکر میکردم دیروز ا ...

حتما حتما تا اخر سال پیگیر باش

خدایی نکرده اتفاق جبران ناپذیری نیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی رفتار تو بیشتر حرص منو درآورد

بچه ها من نمیتونم حرف بزنم نمیتونم دفاع کنم اگر خودم میتونستم که تاپیک نمیزدم. نه زبونشو دارم و هم اینکه همه اولیا هستن تو جمع رو ندارم. گفتم تاپیک بزنم بهم بگین چیا بگم. یا اینکه پدرشوهرم و شوهرم بندازم جلو اونا بگن

با بقیه بچه ها اینکارو نمیکنه؟چرا پسرت هیچکاری نمیکنه همینجوری میشینه تا اون چشمشو فشار بده؟

مثل اینکه یهو از پشت سر میاددوتا انگشت شصتش میکنه تو چشم پسرم. از بقیه خبر ندارم. پسر. من ریز نقش و مظلومه زورش میرسه 

الان هم چشم بچه ات کبوده؟ بروپزشکی قانونی. دلت میاد بگذری. آسون بچه ات رابزرگ کردی؟ بچه ات لباسه که ...

نه پارسال کبود شد و تادچند روز نمیتونست باز کنه دیگه یعدش اون بچه تکرار نکرد. دیروز تکرار کرده اونم دوست پسرم فوری رفته به معاون گزارش داده اگر به خودش بود که باز هیچی نمیگفت

پسرتون مدرسه دولتی میره یا غیرانتفاعی؟؟

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

بچه ها من نمیتونم حرف بزنم نمیتونم دفاع کنم اگر خودم میتونستم که تاپیک نمیزدم. نه زبونشو دارم و هم ا ...

آره بذار شوهرت بره دفاع کنه از حق بچه تو هم همراهش باش ولی اصلا جلوی شوهرتو نگیر فقط پشت شوهرت باش 

من پسرم سرویس براش گرفتم اول سال اون هم پسر خودشو می‌برد هم پسر منو چند بار پسرم اومد گفت پسرش پا پیچم میشه و.. یه بارم به دروغ گفته بود پسر من کیفشو پاره کرده در صورتی که خودش افتاده بود تو باغچه

مادرش بهم زنگ زد پسرتون کیف بچه منو پاره کرده خسارت کیف هم انگار از من میخواست انقد پشت تلفن باهاش دعوا کردم دیگه جرات نکرد زنگ‌بزنه دفعه بعد هم پسرم اومد چشاش اشک نشسته بود گفت تو حیاط مدرسه پسرش اومده هولم داده و فلان

صبر کردم صبح زود که اومد دنبال پسرم رفتم تو کوچه انقد پسرشو جلوی خودش فحش کش کردم دیگه جرات نکرد بیاد سمت پسرم به مدیر هم زنگ زدم سرویسشم عوض کردم

از الان باید کفش آهنی پات کنی انقد نگو نمیتونم دفاع کنم بااااید بتونی این چیزا همیشه هست اینجور آدما همیشه هستن باید از بچت بتونی دفاع کنی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره بذار شوهرت بره دفاع کنه از حق بچه تو هم همراهش باش ولی اصلا جلوی شوهرتو نگیر فقط پشت شوهرت باش م ...

معاون میگفت به بچت یاد بده دفاع بکنه الان جشم فشار بده شاید ببرتش یه گوشه یه بلای دیگه سرش بیاره. حالا فردا با شوهرم میرم از اونجا یکم شروع میکنم به زبون دراوردن. 

معاون میگفت به بچت یاد بده دفاع بکنه الان جشم فشار بده شاید ببرتش یه گوشه یه بلای دیگه سرش بیاره. حا ...

هم تو هم بچت برید باشگاه دفاع شخصی یاد بگیرید تو رو حیتون و اعتماد به نفستون تاثیر داره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
پسرتون مدرسه دولتی میره یا غیرانتفاعی؟؟

پارسال مدیر سفتدبرخورد نکرد با خانوادش اصلا پای خانوادشو وسط،نکشید میخواست دوباره تو مدرسش ثبتنام کنن مدیرشون خیلی پولکی بود. برای همین بردم این مدرسه دولتی

بچه ها من نمیتونم حرف بزنم نمیتونم دفاع کنم اگر خودم میتونستم که تاپیک نمیزدم. نه زبونشو دارم و هم ا ...

وای خدایا عصبیم کردی 

اخه همین ک بدونی یکی ب بچت آسیب رسونده کافیه برای اینکه بی زبون ترین آدمم مدرسه رو رو سر اون والدین عوضی خراب کنه

شما با این اخلاقی ک خودتون دارید در نهایت پسرتون یه بچه بی اعتماد بنفس میشه ک تو بزرگسالی هم نمیتونه از حق خودش دفاع کنه

بیشتر روی خودتون کار کنید

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

پارسال مدیر سفتدبرخورد نکرد با خانوادش اصلا پای خانوادشو وسط،نکشید میخواست دوباره تو مدرسش ثبتنام کن ...

قبلا غیرانتفاعی بود الان دولتی یعنی؟

وای خدایا عصبیم کردی اخه همین ک بدونی یکی ب بچت آسیب رسونده کافیه برای اینکه بی زبون ترین آدمم مدرسه ...

خودم فردا میرم دعواااا فقط،چند تا جمله یادم بدین همونا رو هی تکرار کنم رو سرشون

2810