2777
2789
عنوان

تبدیل لولو به هلو 😐😂پارت یک بنگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 39 پست

😂  

هنرمند سایت جان امضاتو الان دیدم،  خواستم بگم اون موقع که ازت خواستم برام نقاشی بکشی تازه حامله شده بودم، الان بچم تو گهوارش خوابیده🥰    ببین چقدر من صبورم😎

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
😂 هنرمند سایت جان امضاتو الان دیدم، خواستم بگم اون موقع که ازت خواستم برام نقاشی بکشی تازه حامله ...

ووووواااوووو😍 ماشاالله 

دخمل یا پسر 

😀😀🫂مبارک باشه ابجییی 

⁦♡⁠(⁠˃͈⁠ ⁠દ⁠ ⁠˂͈⁠ ⁠༶⁠ ⁠)⁩بغلش کن براااام

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@اوج_آسمان @نون_بربریییی @مونلایت23 @محب_المهدی @بارون_بهار_شیراز

وایییییی خوداااااااا انگار دابیه تو هری پاتر 😢😢

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

😂 هنرمند سایت جان امضاتو الان دیدم، خواستم بگم اون موقع که ازت خواستم برام نقاشی بکشی تازه حامله ...

😂 

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

🤣🤣🤣🤣🤣زود بزارش پروفایل

باشه 😂

🤣🤣🤣🤣🤣زود بزارش پروفایل

گذاشتم منتظر تاییدشم 😂😂

@اوج_آسمان @نون_بربریییی @مونلایت23 @محب_المهدی @بارون_بهار_شیراز

گربه بدون پشم چه ناجوره😑

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

وایی اینا چیه اخههه😂😂😂

خیلی خندیدم خدا خیرت بده😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

پیشیه پروف من که خودش هلوعه🥰😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

2810