2777
2789
عنوان

شما جای من بودید به خواستگارتون جواب مثبت میدادید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

اینکه بعد خواهرت ازدواج کنی به نظرم عجیب نیست کار بدی هم نیست

اگه مورد خوب بود هم به خاطر کارها و شلوغ بودن سرت رد نکن حالا فعلا آشنا شید تا به یه آشنایی برسی تا اونموقع اوضاع هم بهتر شده

ولی سنت کمه نگران سن و این حرف‌ها نباش سنی نداری به نظرم چندسال دیرتر ازدواج کنی شاید بهتر باشه

اگه کلا آمادگی ازدواج هم نداری که هیچی

سنتی هم خب دیگه مثل قدیم نیست امروز خواستگاری باشه فردا عقد یه مدت آشنا میشی و اینا

از حرف بقیه هم نترس اگه واسه خودشون هم مورد خوب سنتی باشه بهش فکر میکنن بعید میدونم کسی مورد خوب رو صرفا به خاطر سنتی بودن مدل خواستگاری رد کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یعنی چی روت نمیشه به بقیه بگی سنتی ازدواج کردی؟مگه چه مشکلی داره؟ بعدشم مگه قراره تا این حد از زندگی ...

اخه دوستام و فامیل اکثرشون قبلا با طرفشون دوست بودن منم دلم می‌خواست اینطوری میشد برام

اسی دوتا از برادرشوهرام به فاصله ۲۰روز عروسی کردن خواهرشوهرمم ۲ماه بعد اونا عقد کرد چنان این بنده خدا پدرشوهرمو چشم زدن که کلا دیگه نتونست سرکار بره میگفتن از کجا اورد برای دوتا پسرش عروسی گرفت دخترشو شوهر داد

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اخه دوستام و فامیل اکثرشون قبلا با طرفشون دوست بودن منم دلم می‌خواست اینطوری میشد برام

اصلا به این چیزا اهمیت نده 

بحث ازدواج مهم تر از این حرفاست با چشم باز انتخاب کن

بعدشم قرار نیست زود عقد کنین که یه چتدوقتی رفت و آمد ومعاشرت داشته باشین ببینین اخلاقاتون مثل هم هست یانه

این فانتزی هارو از خودت دور کن 

پسرا توی دوستی هیچ هدفی جز سو استفاده ندارن 

اینکه بعد خواهرت ازدواج کنی به نظرم عجیب نیست کار بدی هم نیستاگه مورد خوب بود هم به خاطر کارها و شلو ...

بنظرت اگه شرایط خوب بود و قبول کردم یه وقت فامیل مسخره نمیکنن یا پشت سرم حرف در نمیارن که هنوز بچه بود شوهرش دادن و اینا ؟؟

بنظرت اگه شرایط خوب بود و قبول کردم یه وقت فامیل مسخره نمیکنن یا پشت سرم حرف در نمیارن که هنوز بچه ب ...

سنت کم هست ولی دیگه اونقدری هم کم نیست که کودک همسر محسوب بشی 

بستگی داره اطرافیانت چجوری باشه چجوری فرهنگ و اخلاقیاتی داشته باشن اهل این مسخره کردنا باشن یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2810