2777
2789

اگه شرایطشو نداشتع باشید 

مثلا عروسی خواهرم نزدیکه و چند ماهه دیگست و فعلا مشغول کارای اونیم بعد قسط و اینا داریم کلا اوضاع شلوغ پلوغه

حالا این وسط اگه خواستگار برای من بیاد میشه قوز بالا قوز باید فکر لباس و خرید و همه اینا باشم بعد میترسم مردم بخندن بگن اون یکیو شوهر نداده اینک فوری شوهر دادن و اینقدر قسط و اینا دارن بازم دور و برشونو شلوغ کردن 

سنمم تازع چند روز پیش رفتم تو ۲۰ 

مامانم ولی میگه تو بخوای این فکرا رو بکنی یهو ب خودت میای میبینی سنت رفته بالا و میگه با این چیزا کار نداشته باش و خانواده طرف اگه خوبه و شرایط خوبی داره از دست نده 😐

بعدشم آخه دلم می‌خواست ازدواجم عاشقانه میبود روم نمیشه به همه بگم سنتی آشنا شدیم 

سنت کمه

همه چی به کنار

سنت خیلییی کمه

مگر کیس خیلیییی خفنی اومده باشه خواستگاریت

مثلا وضعیت مالی و اجتماعیش خیلیییی بالا و خوبی داشته باشه طوری ک بگیم دیگ پیدا نمیکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چقدر به فکر حرف و نظر مردمی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سنت کمههمه چی به کنارسنت خیلییی کمهمگر کیس خیلیییی خفنی اومده باشه خواستگاریتمثلا وضعیت مالی و اجتما ...

والا از طرف زیاد خبر ندارم ک وضع مالی و ایناش چطوره ولی مامانم میگه میریم تحقیق میکنیم سنت خوبه همرو رد کنی یهو سنت میره بالا😑

مادرت چه دلسوز و عاقله

بعدم به حرف مردم اصلا توجه نکن ....تجربه من اینو میگه 

مگه چی میشه هر دو با هم در حال ازدواج باشید

نگران قسط و فلانم نباش

برا شما فقط خواستگاری و نهایت نامزدیه 

....

سر فرصت بعدا وقت دارید جشن و خرید و ....

والا از طرف زیاد خبر ندارم ک وضع مالی و ایناش چطوره ولی مامانم میگه میریم تحقیق میکنیم سنت خوبه همرو ...

مادرتون مثل ۲۰ سال پیش فکر میکنه😁

نگران نباش شوهر زیاده

چیزی ک زیاده شوهر

2810