2777
2789
عنوان

اوناییکه پسر کلاس اولی دارن بیان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 36 پست
استارتر معلم دختر منم خیلی مشق میگفت پارسال هرروز کارم گریه بود،تو یه کلاس۳۹نفر بودن،سطح یادگیری میو ...

کلاس اول کلا مشق زیاد می دن

کلاس دوم یهو حجم مشقا کمتر میشه

منم فکر می کردم معلم پسرم کلاس اول خیلی مشق می ده

بعدا فهمیدم همه جا کلاس اول همینه

۷ تا کتاب کمک درسی هم داشتن

سودوکو و پیک اخر هفته و .......

پسرم کلاس اوله.... مشق دو صفحه میگه... من این کارو میکنم..... پسرم بیا بالا هم مسابقه برگزار کنیم... ساعت دو دقیقه کوک میکنم.. بهش میگم اگر تا در عرض دو دقیقه یک خط بنویسی..اگر تو زودتر تمام کنی یک ضربه به من بزن اگر نه دقیقه زودتر تمام شد من بهت یک چک میزنم... پسرم شروع میکنه به نوشتن.. منم هی میگم وای پسرم چقدر زرنگه داره مسابقه رو میبره من باخت میشم از این نمایش ها بازی میکنم... پسرم دیگه با شنیدن این حرفا خیلی ذوق میکنه مشقاشو می نویسه......... 

پسرم الان تو نشانه آ.. و.. ب... هس.. دیروز ازشون املا گرفتن... خیلی خوب گرفته بود... گفتم به خاطر این نمره خوبت یه جایزه داری.. براش مداد شمعی خریدم... پسرم چقدر خوشحال شد.. میگه مامان همه مشقام خوب مینویسم  برام جایزه میخری؟.... گفتم آره اگر قول بدی تمیز بنویسی برات میخرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا حرفمو گوش نمیده

باهاش قهر کردی؟ تأثیری داشته؟ 

به نظرم رها کردن بچه خیلی بده. هر چقدر هم سخته ازش قطع امید نکن. 

من به بچم این رو گفتم « پسرم خدا نکنه روزی بیاد که من کلاً از تو قطع امید کنم و اون وقت میشی مثل عبداللهی (یکی از دانش آموزان شر کلاس)»

دقیقا من اصن یادم نمیاد اینارو‌خدم یا بگه های خواهرم داشته باشیم اینا میگن باید شکل کلمه رو‌با حافظه ...

اصلا اینجوری یاد نگرفت سرش داد نزنی

به ما هم همینو گفتن

من ده تا کلمه مثل بابا ،مامان،بادام و ......

رو زده بودم رو دیوار از صبح باهاش کار کردم

آخرشم قر و قاطی جواب می داد،منم عصبی می شدم سرش داد می زدم

ولی بعد باهاش صدا کشی که کار کردم ،خودش راحت کلمه های جدید رو بدون اینکه قبلا ببینه می خوند

معلما چندین سال آموزش دیدن و با بچه ها کار می کنن،ولی مادر بیچاره بدون آموزش دیدن با بچه کار می کنه و اگه بچه یاد نگیره فک  می کنه مشکل داره

خیلی خوبه ولی آخه چک و ضربه؟🤦

آهسته در حد بازی.  . همیشه خودم بازنده میکنم که منو بزنه.. بعضی وقتا میگه مامان چشماتو ببندم میخوام بهت چک بزنم.. بعد میای منو بوس میکنه.. میگه بهت چک نمیزنم بوست میکنم...