2777
2789
منم با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم هفته ایی یه بار میرم خونشون اونم چند روز پیش شاکی بود میگفت نم ...

واقعا وضع تو خوبه کاش منم اینجوری بودم اخه  

خودش پامیشه میاد میگه ارزو بعد صدایی ازم در نیومد باز میکنه میاد 

نمیگه شاید بترسع و اینا 

در ظاهر هم مهربونه کلا با هر مادرشوهری سخته زندگی خیلیی

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

مادرشوهر منم میاد ایفونو میزنه دیگه مهلت نمیده پاشی بگی کیه چن بار پشت سر هم میزنه تازه دستشم هربار چن ثانیه نگه میداره

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهر منم میاد ایفونو میزنه دیگه مهلت نمیده پاشی بگی کیه چن بار پشت سر هم میزنه تازه دستشم هربار ...

خوش به حالت دیگه 

من میخوام برم میاد دم پارکینگ کجا میری خرید؟چیا میخری ؟مثلا میگم آرد واسه چی اخه میخوای چیکار و فلان 

خدا سر دشمن آدم هم نیاره 

واقعا وضع تو خوبه کاش منم اینجوری بودم اخه خودش پامیشه میاد میگه ارزو بعد صدایی ازم در نیومد باز می ...

منم هرروز میاد بهم سر میزنه من بدم نمیاد میشینیم باهم چای و‌میوه میخوریم صحبت میکنیم اما از اینکه خودم برم خونشون خوشم نمیاد دلم میگیره خونشون پدرشوهرم همش اخبار میبینه خواهرشوهرم یا بیرونه یا تو اتاق مادرشوهرم هم زیاد حرف ندارم باهاشون سنشون تقریبا بالاس خب ادم دلش میگیره نمیتونم هم به زبون بیارم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

واقعا وضع تو خوبه کاش منم اینجوری بودم اخه خودش پامیشه میاد میگه ارزو بعد صدایی ازم در نیومد باز می ...

در خونتو قفل کن از داخل من صبحا یه موقه خواب باشم میان زنگ خونه رو چندبار میزنن باز نمیکنم دیگه صبحا نمیان در بزنن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خوش به حالت دیگه من میخوام برم میاد دم پارکینگ کجا میری خرید؟چیا میخری ؟مثلا میگم آرد واسه چی اخه می ...

چقدر فضوله از اول رو نمیدادی بهش

خوش به حالت دیگه من میخوام برم میاد دم پارکینگ کجا میری خرید؟چیا میخری ؟مثلا میگم آرد واسه چی اخه می ...

چ خوشبحالی بابا اینم مث نگهبان میمونه میخواد از همه کاری سر در بیاره  با اینکه بهش رو نمیدم ولی انگار ن انگار

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اختیاری؟قبول کردن هزینه اش چقد شد بیمه تکمیلی قبول میکنن

اختیاری 

دستمزد میگیرن دیگه الان همه خصوصی ها 

بیمه تکمیلی فقط هزینه بیمارستان میده دستمزد با خودته 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادر شوهر منم تو خونه ما زندگی میکرد با پسر مجردش قبل ازدواجمون گفت ک من همینجا پیش شما میمونم تو یه اتاق کاری به کارتون هم ندارم تا خونمون اماده بشه

به شوهرم گفتم خونه اجاره کن یک سال اجاره دادم اما اعصاب و روانمو بهم نریختم 

در خونتو قفل کن از داخل من صبحا یه موقه خواب باشم میان زنگ خونه رو چندبار میزنن باز نمیکنم دیگه صبحا ...

آره باید اینجوری کنم دیگه خجالت نمیشکم بسه خجالت

مادر شوهر منم تو خونه ما زندگی میکرد با پسر مجردش قبل ازدواجمون گفت ک من همینجا پیش شما میمونم تو یه ...

قدر شوهرتو بدون خیلی خوبه 

سلام دوستانه بگم عزیزم .

مردی که با خانواده دوست باشه .

به زنش هم احترام می زاره .

اگر آخر هفته با مادر شوهرت بری بیرون خیلی بهتره که خدایی نکرده با دوست بری.

اتفاقا همیشه شوهرت مجبور کن 

هر روز نان تازه بخره بره خونه مامانش یک سر بالا  یک چای هم بخوره احترام به مادرش یاد بده .

بعداً به خودتم احترام می زاره .