2777
2789
عنوان

رگه های خونی در ماه دوم بارداری

57 بازدید | 9 پست

سلام خانمای گل من دو هفته پیش صدای قلب بچمو شنیدم و تاحالا هیچ خونریزی با لکه بینیی نداشتم 

حالا امشب شوید پلو خوردم که یه ساعت بعدش دیدم‌ترشحاتم رگه های خونی داره آیا طبیعیه یا نه ؟ 

هیچ‌چیز‌غیر طبیعیی نخوردم امروز و هیچ چیز سنگینی هم برنداشتم جز اینکه دختر هفت ماهمو فقط یکی چند بار بغل کردم .

ممنون میشم جواب بدین خداخیرتون بده 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون از دوستان عزیزی که جواب دادن و راهنماییم کردن

خدا رو شکر رفتم دکتر سونوگرافی دادم الان صدای قلبشم شنیدم خدا رو شکر همه چی خوب بود فقط گفت باید استراحت کنم (اینکه الان رفتم اورژانس بیمارستان همه چیو چک کرد رو بگم من ساکن ایران نیستم بخاطر همین جایی که زندگی میکنم همه رسیدگی ها رو دارن خدا رو شکر) گفتم اینم بگم شاید برای کسی سوال ایجاد شه که این موقع شب از کجا و چجوری و ... خانم های مارپل سوال ایجاد نشه براشون 😊 

فک کنم مال شوید بوده دیگه نمیخورم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سلام ممنون از دوستان عزیزی که جواب دادن و راهنماییم کردنخدا رو شکر رفتم دکتر سونوگرافی دادم الان صدا ...

خدا را شکر

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️