سلام خسته نباشید من از روز بعد پریودم ک پاک شدم تا 22سیکلم ی شب درمیون رابطه داشتم یعنی هم روز های قبل تخمک گذاری هم روزهای بعدش
ببخشید من هفده هجده روز مونده به پریودم سردرد گرفتم بعد زیرشکمم تا سه روز درد گرفت دیگ دوروز آخرش جوری شد دستشویی میرفتم ب رحمم خیلی فشار میآمد ینی همون زیر شکمم بعد سمت راست شکمم و تخمدان درد میکرد خوب شدم اطراف نافم دردمیکردمیسوخت سردلم ،سینه هام از زیر بغلم ی دردی میآمد تو سینه و مرکز سینه باز الان نوک سینه هام دست میزنم درد میگیره الان فقط سردرد دارم زیرشکمم خوب شده بود امشب ی درد خفیفی داره اولا اشتها نداشتم الان گرسنه میشم همش باز غذا نخورم شکمم کش میاد دور نافم درد میگیره ی غذای خوشمزه میخورم وسطاش حس میکنم حالت تهوع میگیرم ولی بالا نمیارم تکرار ادرار هم دارم و سردردم هنوز خوب نشده خیلی چیزای دیگ سه چهار ماهه اقدامم الان باردارم ینی نه روز مونده ب موعدم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
علایمی که گفتی همش برای تخمک گذاری بود الان اگرم باردار باشی تخمک بارور هنوز توی لوله های فالوپته پنج الی ۶ روز بعد تخمک گذاری طول میکشه تا از لوله به رحم برسه
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه