2777
2789
عنوان

اصلا شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرفتم لعنت ب من اگه می‌رفتم دنبال شکایت الان هزارتا پرونده کتک کاری داشتم

دیگه گذشته و نمیشه کاری کرد 

ببین عزیزم 

50 درصد زندگی  مشترک شمایی، برو مشاوره در حد 50 درصد خودت تلاش کن اگه نشد اونوقت یه فکری بکن، چون دوتا بچه داری و نمیشه سلامت روان اون ها رو نادیده بگیری 

زندگی همه ما  مشکلاتی داره،خیلی وقت ها کم میاریم، خیلی وقت ها دوست داریم رها کنیم یا برگردیم عقب ولی گاها آدم مجبوره به هرچیزی برای بهتر شدن اوصاع چنگ بندازه وتلاشش رو بکنه 

میدونی درد شوهرت چیه؟اینکه از روز اول فهمیده دوستش نداری عقده ای شده

ن باورکن خودش ذاتش خرابه بداخلاقه فحاشه خیلی داغون بود از اول 

دوست فامیل همسایه خوششون ازش نمیاد و دوری میکنن ازش فقط منم بیچاره شدم

خدا بزنه ب کمر همچین مردایی ک روح و جسم یه زن رو نابود میکنن من حقم این زندگی نبود نمیدونم دارم تاوا ...

دقیقا سوال منم هست. تاوان چیو میدم؟؟!! به خاطر رفتارای شوهرمو خانوادش دارم ایمان و اعتقادمو به وجود خدا از دست میدم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ن باورکن خودش ذاتش خرابه بداخلاقه فحاشه خیلی داغون بود از اول دوست فامیل همسایه خوششون ازش نمیاد و د ...

خدا نجاتت بده 🤲

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
کارگر بگیرم نطافت شخصیش انجام بده بی عرض گی هم حدی داره

عجیبه واقعا من از درد بمیرم هم باید کار کنم تو خونه شوهرم دست به هیچی نمیزنه بعضی موقعا زار میزنم از درد ولی مجبورم کارای خونه رو بکنم چقدر بدبختم من

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
خب بهتر نشدین با هم ؟

چرا یه سال تشنه نگهش داشتم و برام وجود خارجی نداشت

حالا بهتر شدیم ولی من اون ادم سابق نمیشم

دیگه نمیگم کجا میری یا کی میری

کی میای

کی زنگ زد و....

دیگه برام مهم نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
عجیبه واقعا من از درد بمیرم هم باید کار کنم تو خونه شوهرم دست به هیچی نمیزنه بعضی موقعا زار میزنم از ...

بدبخت نیستی آدم درستی هستی کار کردن کلا واسه سلامتی خودتم مفیده خانمم کار نمیکرد ۴سال ۴۰ خوردی وزنش بالا رفته

دیگه گذشته و نمیشه کاری کرد ببین عزیزم 50 درصد زندگی مشترک شمایی، برو مشاوره در حد 50 درصد خودت تلا ...

درست میگی عزیزم اما بخدا قسم من خیلی کوتاه اومدم هیچی نگفتم آبرو داری کردم انقدر اذیتم کرد ک دیگه شکستم بریدم تیکه تیکه شدم دیگه نمیکشم! 

بچها هم گناه دارن تو این وضعیت بمونن چون اوناهم میبینن و درک میکنن چقدر اوضاع این خونه سمی هست

متاسفانه قبول نمیکنه ببرمشون و جدا بشیم

چرا یه سال تشنه نگهش داشتم و برام وجود خارجی نداشتحالا بهتر شدیم ولی من اون ادم سابق نمیشمدیگه نمیگم ...

میفهمم انگار روح زن میمیره دیگه 

ای کاش بتونی خودت رو شاد نگه داری برا دل خودت

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
دقیقا سوال منم هست. تاوان چیو میدم؟؟!! به خاطر رفتارای شوهرمو خانوادش دارم ایمان و اعتقادمو به وجود ...

نمیدونم من همیشه میگم خدایا من ک گناهی گردنم نیست اما هرچی هست منو ببخش ب مظلومیت بچهام دیگه نجاتم بده کم اوردم

بدبخت نیستی آدم درستی هستی کار کردن کلا واسه سلامتی خودتم مفیده خانمم کار نمیکرد ۴سال ۴۰ خوردی وزنش ...

حتما بچه ندارین مگه میشه زن تو خونه خودش کار نکنه از این ور میشوری باز از اونور ظرف جمع میشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
2810