2777
2789
خب خداروشکر عزیزم دیشب خیلی براش دعا کردم ...اگه میخوره یه کم فرنی براش درست کن بده بخوره سینه ش نرم ...

ممنونم ازت ثاقعا خیلی مهربونی🌹🌹

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خودتون و دخترتون بهتر شدین؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
2805
سلام گلم حال بچت چطوره بهتر شد

سلام‌ممنونم

امروز‌یکم‌بهتر شدیم تا دیروز دخترم بیمارستان بستری بود عفونت توخونش بود و‌گثشش‌پرالتهاب خیلییی اذیت شدم😣😣😣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سلام عزیزم خودتون و دخترتون بهتر شدین؟

سلام عزیزم ممنون خدارشکر دیگ انگار داره خوب میشه الان خیلی بهتره ولی از هفته پیش تادیروز بستری شد التهاب توخونش زیاد بود

سلام عزیزم ممنون خدارشکر دیگ انگار داره خوب میشه الان خیلی بهتره ولی از هفته پیش تادیروز بستری شد ال ...

خداروشکر که بهترید عزیزم همش به فکرتون بودم امیدوارم روز به روز بهتر بشید 🌷

اخی عزیزم زبون بسته بازم خداروشکر که بهتره

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
سلام‌ممنونمامروز‌یکم‌بهتر شدیم تا دیروز دخترم بیمارستان بستری بود عفونت توخونش بود و‌گثشش‌پرالتهاب خ ...

آخی الهی عزیزم

چقدر براش دردناک بوده 

مواظبش خودسوت بیشتر باشید 

از حالا تا اردیبهشت فصل سرماخوردگی و بعد حساسیت هاست نزار بچت را افراد بیرون از خونه که میاند خونت ببوسند 

آخی الهی عزیزمچقدر براش دردناک بوده مواظبش خودسوت بیشتر باشید از حالا تا اردیبهشت فصل سرماخوردگی و ...

ممنونم 

اره بخدا خیلی اذیت کننده خیلیییی دارم اذیت میشم

دیگ‌ نمیذارم‌کسی نزدیکش بشه جایی نمیرم بچم‌کلی ضعیف شد

ممنونم اره بخدا خیلی اذیت کننده خیلیییی دارم اذیت میشمدیگ‌ نمیذارم‌کسی نزدیکش بشه جایی نمیرم بچم‌کلی ...

الهی بگردم عزیزم

درکت میکنم گلم

آره عزیزم این چند ماه مواظبش باش که هم بزرگتر میشه هم قوی تر

گشت و گزار و مهمونی و دور همی همیشه هست 

مواظب ثمره زندگیت باش اون جز تو پناهی نداره

وقتی مریض نباشید از وجود هم از بزرگ شدنش و شیرین کاری هاش لذت می‌برید