2777
2789
۴۰ روز منو نابود کرد تازه باردارم هستم سه تا سفتریاکسین زدم بستری شدم به معدم زد آندوسکوپی کردم حتی ...

😭😭😭😭😭

من‌فردا میخوام‌دخترم‌ببرم‌دکتر بگم ی سرم‌یاامپول بدن ک‌اروم بشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بخور بهش زیاد میدم بخور نعناهم دادم دقیقا خودمم همین فکر و‌میکنم ک‌راه مفسش بسته چون یدفعه هق میزنه ...

منتول یه اسانس نعنا هست بی خطره حتما بخر بنداز رو یقه جلو بینی راه نفسش باز میشه شیر میخوره اینقدر راحت میشی

شیر خودتم فعلا ندی بهتره چون خودت مریض هستی باید دارو بخوری 

اگه یکماهه بخور میزاری و افاقه نکرده پس بخور را قطع کن لابد رطوبت زیاد بدترش میکنه  

حتما چربش کن بدن درد داره بی زبونه  اگه بلدی قنداق کن شب ها موقع خواب  دیگه گریه نمیکنه بدنش حال میاد و اون کارایی که گفتم بکن

استامینوفن هم بهش بده 

استامینوفن فقط برا تب نیست برا درد هم هست مارک پاراکید بخر چون سوسپانسیون هست بچه راحت تر میخوره

یه کمکی حتما بگو بیاد کمکت خودتم احتیاج به استراحت و ریلکس کردن و تقویت شدن داری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه نفسش که باز بشه شیر بخوره بدنش از ضعف درمیاد با ادرار کردن از بدن خارج میشه و کم کم جون میگیره 

چون شیر نمیخوره ضعیف شده  فقط راه نفسش را باز کن با پوآر تخلیه کن  که نق نزنه راحت بخوره و راحت بخوابه

من یبار اونم ۱۱سال پیش اینجوری شده بودم خیلیی بد بود واقعا ولی دوروزه خوب شدم الان فقط نگران دخترمم ...

اون موقع بدنت قوی بوده برا همین . منم مجرد بودن گرفتم زود خوب شدن ولی الان دیر خوب میشم.

حتی اون قدر من سختی کشیدم که دعا میکردم کرونا می‌گرفتم ولی این و نه

2805
من یبار اونم ۱۱سال پیش اینجوری شده بودم خیلیی بد بود واقعا ولی دوروزه خوب شدم الان فقط نگران دخترمم ...

لبش از آبریزش بینی خشکی زده کرم براش بزن و چرب کن

گلم بارهنگ دم کن بهش بده بخوره حتما خودتم بخور

منتول یه اسانس نعنا هست بی خطره حتما بخر بنداز رو یقه جلو بینی راه نفسش باز میشه شیر میخوره اینقدر ر ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی حتما انجام میدم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ی چی بگم بهت من درواقع هیچییی هیچی از چیزایی ک‌گفتین نمیخورم😣😣😣صبحا ی کلوچه میخورم میرم دانشگاه ظ ...

اونوقت انتظار داری سیستم ایمنی بدنت قوی باشه و سرماخوردگیت به درازا نکشه؟؟؟

تو دیگه تهشی 

ای جاان دلم آتیش گرفت ! برا دخملت دعا میکنم تا صبح حالش خوب شه ایشالا 🤲🤲🤲

الهی فداتشم 

ممنونم‌ازت🌹🌹

اونوقت انتظار داری سیستم ایمنی بدنت قوی باشه و سرماخوردگیت به درازا نکشه؟؟؟تو دیگه تهشی

شاید کارم برا بقیه مسخره باشه ک‌کجا کارت زیاده 

ولی واقعا اصن وقت نمیکنم ب خدا 

همینکه بیدار میشم میرم دانشگاه میام‌تند تند کارای خونه و‌ناهاذم‌اماده میکنم شوهرم‌میاد ناهار میخوریم شاید ی ساعت بخوابم شایدم دخترم گریه کنه نذاره باز پامیشم خونه ترکیده رو شروع میکنم دوباره مرتب کردن همینک تموم‌میشه میشینم مشقای پسرم و‌بنویسیم کلاس اول تا تموم‌میشه شام‌درست میکنم شام پسرم و‌میدم‌میخوابه دخترم و کاراش انجام بدم شوهرم‌میاد یعنی اعت ۱۲قشنگ‌میوفتم بی جون

زنده باشی گلم دخترت امروز چطوره

حس میکنم بهتر شده امروز فقط سرفه میزنه و ابریزش وگرنه چشمشا بهتر شد گفتم‌تا فردا بمونم ببینم واقعا بهتر شده ک‌هیج وگرنه میبرمش  بیمسارستان ی شب بستری بشه کاکل خوب بشه

حس میکنم بهتر شده امروز فقط سرفه میزنه و ابریزش وگرنه چشمشا بهتر شد گفتم‌تا فردا بمونم ببینم واقعا ب ...

خب خداروشکر عزیزم دیشب خیلی براش دعا کردم ...

اگه میخوره یه کم فرنی براش درست کن بده بخوره سینه ش نرم شه البته کم شیرین باشه

2810