2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم شیرخودم هم شیرخشک بمیرم بذاش بزور دوقلوپ‌مبخوره اشتهاش صفرشده😭😭😭

خب چون خودت هم‌مریض شدی شاید شیرت خوب نباشه براش حالا فردا ببریدش یه دکتر خوب بدنش ضعیف شده زبون بسته انشاءالله خوب میشه براش صلوات نذر میکنم

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

ممکنه بهم بخندی یا به نظرت مسخره باشه 

دود عنبرنسا برای عفونت خیلی خوبه .

امتحان کن ان شاءالله نتیجه میگیری 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
2805

ما هم هممون مریضیم 

بار آخر هم شهریور دسته جمعی مریض شده بودیم

اینبار اولش بچم سرماخورد بعد هم منو باباش ک البته خیلی طول میکشه تا خوب شدن من پنجشنبه بردمش دکتر هنوز علائم داره امشبم دوبار اسهال کرد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ممنونم ولی فکر کنم اللن ویروس اخه انقدر دیگ حالم بد مگ‌میشه

سرماخوردگی چنان بیماری تخمی هست که خودش رو به هزاران مدل نشون میده

تا میتونی آب و آب میوه و مایعات بخور آب میوه طبیعی نه مصنوعی 

به قدری آب بخور که وقتی رفتی توالکس جیشت سفید باشه نه زرد 

نارنگی بخور

روزی دوتا خرمالو بخور بیشتر نه چون انسداد روده میاره

انار میخوری خووووووووووب دونه هاشو بجو چون انسداد روده میاره 

خیار بخور ولی نه با نمک

برنج بخور کته بووووودن روغن

خیارشور و ترشی و مربا و کوفت و زهرمار هم نخور

سوسیس و کالباس و همبرگر و کوکتل و آت و آشغال هم نخور

هم شیرخودم هم شیرخشک بمیرم بذاش بزور دوقلوپ‌مبخوره اشتهاش صفرشده😭😭😭

اشتها صفر نشده راه نفسش بنده اومده نمیتونه بخوره رویه لباسش جلو بینی  قطره منتول بخر بنداز ۱ دقیقه بعد نفسش باز میشه راحت شیر میخوره 

انشالا زود خوب و سلامت بشید عزیزم🌸من و شوهرمم الان چن روزه مریض شدیم دکتر و کلی آمپول تازه یکم شوهر ...

ببین قشنگ‌نابودم بخدا حس میکنم دیگ‌جونی برام‌نمونده راحت بگم‌چندتا تارموهام‌سفید شد بخدا دروغ نگفتم من‌در برابر بچه هام ضعیفترینم‌مخصوصا نوزاد😭😭😭😭فک کن۴سال بچه میخواستیم از ترس اینکه بچه‌اولم مریض بشه دومی هم مریض بشه نمیاوردم فوبیام ‌بود این روزا

انقد مشغلم زیاده شبا نمیفهمم چطوری از هوش‌میرم

دخترم همش داره بدترمیشه

الان جیغ میکشید و‌گریهدمیخواستم‌بخوابونمش رگهای کمر و‌شونم‌گرفت نمیتونم تکون‌بخورم ولی باز بغل خودم کاراش میکنم از خستگی زیاد دیگ‌عضلاتم‌میگیرخ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اشتها صفر نشده راه نفسش بنده اومده نمیتونه بخوره رویه لباسش جلو بینی قطره منتول بخر بنداز ۱ دقیقه ب ...

بخور بهش زیاد میدم بخور نعناهم دادم 

دقیقا خودمم همین فکر و‌میکنم ک‌راه مفسش بسته چون یدفعه هق میزنه موقع شیر خوردن 

براهمین شیر خودم‌کمتر میخورهچ چون‌دراوردن سینه سختشه شیشه چون دست خودش بهتر میخوره 

فردا براش میخرم حتما

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم این ویروس جدید نیست اتفاقا من و دخترم دو سال پیش گرفتیم همین جوری خیلی طول کشید خوب بشیم. در کنار مصرف منظم قطره حتما صورتتون و در روز چند بار با شامپو بچه بشورید و هرروز رو بالشی هاتون و عوض کنید. با دستمال کاغذی پاک کنید صورت و چشم رو‌ .

فوق العاده حساس شده الان چشماتون. خیلی دقیق باید رعایت کنی. دستهای بچه رو تند تند بشور یا صابون.  رو بالشی و ملافه روزی حداقل یک بار تا چند بار عوض کن. خیلی باید حوصله به خرج بدی در این مورد تا خوب شی.

اگر سرفه می کنید ، سیب و با ته استکان آب بزار بپزه یکم یه ذره نبات بنداز هردو بخورید روزی چند بار. تخم ریحان هم فوق العاده هست برا سرفه. و شیر و زرد چوبه . 

فقط ناامید نشو عزیزم. این مریضی فقط با دکتر حل نمیشه . مگر اینکه قطره هاشو خیلی دقیق استفاده کنی در کنار اینا که گفتم.

ما چند بار گرفتیم این ویروس و 

سرماخوردگی چنان بیماری تخمی هست که خودش رو به هزاران مدل نشون میدهتا میتونی آب و آب میوه و مایعات بخ ...

ی چی بگم بهت 

من درواقع هیچییی هیچی از چیزایی ک‌گفتین نمیخورم😣😣😣صبحا ی کلوچه میخورم میرم دانشگاه 

ظهر ناهار و شام بینش اصن هیچی فقط چای درواقع ب خدا کاهی یادم میره از صب تا ناهار ی ابم نخوردم

۴۰ روز منو نابود کرد تازه باردارم هستم سه تا سفتریاکسین زدم بستری شدم به معدم زد آندوسکوپی کردم حتی کرونا افتضاحم‌ک گرفتم شبیه اندفعه نشد 

همسرمم افتضاح گرفت پسرم یک هفته کامل تب بالای ۴۰ 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
عزیزم این ویروس جدید نیست اتفاقا من و دخترم دو سال پیش گرفتیم همین جوری خیلی طول کشید خوب بشیم. در ک ...

من یبار اونم ۱۱سال پیش اینجوری شده بودم خیلیی بد بود واقعا ولی دوروزه خوب شدم 

الان فقط نگران دخترمم خیلی گناه داره ک بی حوصله شده 

امروز‌همش زبونش میاورد بیرون شوهرم‌ذوق‌میکرد فکر‌کرد کار جدیدش من فهمیدم ک لبش داغ میشه زبون میزنه الان دیدم دقیقا پشت لبش قرمز شد 

من خودم هروقت مریض میشدم بچه بودم زبون میزدم پشت لبم و لب دیگه درست میکردم

عزیزم این ویروس جدید نیست اتفاقا من و دخترم دو سال پیش گرفتیم همین جوری خیلی طول کشید خوب بشیم. در ک ...

فقط خوب‌بشیم همه کاری من از فردا انجام میدم

2810