2777
2789

خسته شدم ب قران بچه۵ماهم مردو‌زنده شد یدماه کم نیست ب خدا اول از ی گرفتگی بینی ساده شروع شد هی بدتر شد هی بدترشد دکتر چندبار بردم‌ی دوره ازینرومایسین استفاده کردم میگن زیادش ضرر داره مجبور شدم قطع کنم😭😭😭😭یکم یکم یکم علائم بهبودی نداره 

مگ میشه همه میگن تو‌عرضه نداری ی سرماخوردگی‌و‌خوب‌کنی خسته شدم ب خدا خودم خیلیی بدتر از دخترمم پنی سیلین دارو‌هیچی افاقه نمیکنه حتی جون‌ندارم دخترمم و بعل بگیرم یکی دوروز دارم بهتر میشم ولی دخترم اصلا هی بدترهم میشه 

چشماش چرک‌میده بار میده بینیش ی سره بیرون میاد و‌پر😭😭😭😭دکترا تاالان همشون فقط قطره پلارژین و‌ایرامی و اسپری بینی و‌قطره باکتی مدیا برا چشم‌میدن 😭😭😭ولی حتی ی درصد بهتر نمیشه امیدوار بشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

نخوندم 

من سرم زدم با کلی داروی سنگین دکتر نوشت 

۳ روزه تموم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

نگو دور از جونش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صبح ها که از خواب بیدار شدی ناشتا عسل و چای و آبلیمو و زنجبیل و قاطی کن بخور

دمنوش پونه کوهی هم خیلی خوبه

به اندازه کافی هم استراحت کن سه روزه خوب میشی 

امام رضای من🤍🌱¹⁴⁰³٫⁵٫¹⁶
2805
نخوندم من سرم زدم با کلی داروی سنگین دکتر نوشت ۳ روزه تموم

من اصن بهتر نمیشم امپول اینا زدم سرم ن بچه نوزاد سرم‌میزنن😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چه شهری هستی ؟ یه فوق تخصص کودکان خوب ببرید 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
عزیزم صبح ها که از خواب بیدار شدی ناشتا عسل و چای و آبلیمو و زنجبیل و قاطی کن بخوردمنوش پونه کوهی هم ...

من‌مهم‌نیستم بخدا میدونم خوب‌میشم تهش گیاهی شیمیایی دارو میخورم ی چی میشم 

بچم خیلی کوچیک۵ماهش😭😭

چه شهری هستی ؟ یه فوق تخصص کودکان خوب ببرید

سه تا از مثلا معروفترینای شهرمون بردمش 

فردا یکی دیگ‌میبرمش

نگو دور از جونش

😭😭😭😭بخدا جونم درمیاد هربار میبینم دخترم ک‌انقد حالش خوب بود میخندید الان چشاش انقد مریض لم اتیش میگیره من در برابر مریضی بچه هام میمیرم😭😭😭ی ماه هی میگم فردا خوب میشه فردا خوب میشه هی بدتر میشه

یه راهکار بهت میگم که دیگه سرما نمیخوری

موقعی که داری دوش میگیری سعی کن ده دقیقه 

سر و تهش رو هم بیاری تمومش کنی

بعد موقعی که داشتی آبکشی میکردی

آب دوش رو کمی متمایل کنی به سرد که سردیش مشهود باشه 

ولی نه اینکه کلا یخخخخ باشه

بعد که آبکشی کردی چند دقیقه میمونی آبت بچکه 

بعد با آب سرد سررررررررررررد میگیری پاهات از زانو به پایین دستاتم از بازو تا پایین 

آبم یخ هم روی آلت تناسلیت میریزی که شوکی بهت بده

عاااااااااالی میشه

اینجوری کنی دیگه سرما نمیخوری

سه تا از مثلا معروفترینای شهرمون بردمش فردا یکی دیگ‌میبرمش

عزیزم نگران نباش انشاءالله خوب میشه شیر خودت رو‌بهش میدی؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
یه راهکار بهت میگم که دیگه سرما نمیخوریموقعی که داری دوش میگیری سعی کن ده دقیقه سر و تهش رو هم بیاری ...

ممنونم ولی فکر کنم اللن ویروس اخه انقدر دیگ حالم بد مگ‌میشه 

عزیزم نگران نباش انشاءالله خوب میشه شیر خودت رو‌بهش میدی؟

هم شیرخودم هم شیرخشک 

بمیرم بذاش بزور دوقلوپ‌مبخوره اشتهاش صفرشده😭😭😭

انشالا زود خوب و سلامت بشید عزیزم🌸

من و شوهرمم الان چن روزه مریض شدیم دکتر و کلی آمپول تازه یکم شوهرم بهتر شده .همش میترسم بچه هام بگیرن نزدیکشون نمیشم .خدایی نکرده بچه ها بگیرن تازه گرفتاریه من شروع میشه😓

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

عزیزدلم بچه ات را با روغن بچه چرب کن شب ها کمر و کلیه و شونه و گردن و گلو و همه جاش را چرب کن 

بعد یکم پنبه بردار یه کوچولو بزار رو ملاجش رویه سرش منظورم هست و یه کلاه سرش کن

این بچه ها وقتی چشماشون چرک یا همون قی زرد میده ملاجشون سرد شده و باید گرم بشه 

دماغش را قطره بنداز و پوآر کن

بعد رو بالشت یا لباسش یه دونه قطره منتول بنداز که وقتی نفس میکشه راه نفسش باز بشه بتونه کامل شیر بخوره و تند تند ادرار کنه 

اگه سرفه داره میتونی یکم بارهنگ دم کنی و صاف کنی  و یه قاشق ولرم بهش بدی هس خس سینه و سرفه را قطع میکنه 

بارهنگ را به بچه ۵ ماهه میدن نگران نباش 

2810