2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد🤦🏻‍♀️سوالی تکراری 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 136 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داشتم شوهرمم همون تاریخیو از اول گفته بود میگه هنوزم همیشم میگه نمیشه بگیرمت بریم🤦‍♀️🤣ولی گاهی اوقات الکی الکی ترس دارم از شوهرم نه کلا وسواس فکری دارم‌میگم کاش انجامش نمیدادم ولی باز فکر میکنم چه درد روزاییو گذروندم میگم غلط کردم😐😂

💍♥️

وقتی زنی وظیفته نی نی سایتیا رو ول کن، اینجا واسه تو مینویسن بده شب با نامزد خودشون مشغولن

تا وقتی نرفتن زیر ی سقف هیچ وظیفه ای نداره

اون وظیفه واسه وقتیه که شوهر خونه رو آماده کنه برن واسه زندگی مشترک کنار هم زندگی کنن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بده از نظرم چون این دوره دوره شناخته هرچقدرم ازدواجم اوکی باشه ممکنه نیم درصدم بهم بخوره و من بمونم و کلی مشکل روحی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بله درسته حرفت ممنون بابت راهنمایی ❤️❤️🌹

خواهش میکنم💚💚💚

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
رابطه کامل نداشته باش ، تو میتونی از خیلی راه های دیگه نیاز شوهرتو برطرف کنی

به راه های دیگه راضی نمیشه دیگه 

میگه برام تکراری شدن 🤦🏻‍♀️ مثل اینکه فقط میخواد منو بدبخت کنه درکم نمیکنه هر چی بهش میگم آمادگی ندارم

M❤️S
اگه بگم نه قبول میکنه ولی میدونم تا چند وقت سر سنگین میشه میگه تو کارت نباشه من خودم امادت میکنم ، ی ...

بگو آمادگی دست تو نیس که آماده ام کنی 

دست زمانه ... بگو عشق و نزدیکی بمرور شکل میگیره من فقط ۴ ماهه میشناسمت 

اتفاقاً اینطوری بهتره بیشتر تلاش می‌کنه برا بدست آوردن دلت .. راحت خودتو در اختیارش نذار 

ولی معاشقه داشته باشین عشقو بیشتر می‌کنه 

به راه های دیگه راضی نمیشه دیگه میگه برام تکراری شدن 🤦🏻‍♀️ مثل اینکه فقط میخواد منو بدبخت کنه درکم ...

وااای چ ربطی داره اومد این کارو هم انجام دادین بعد فردا بگه واسم تکراری شدی جدا شیم ،  اصلا حرفش تو کتم نمیره  

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

هرکاری میخوای بکنی بکن فقط باردار نشی که پشیمون میشی بعد که عروسی تو گرفتن رفتی خونه خودت از هیچی لذت نمیبری دیگه 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

چون زن شرعی و قانونیش هستی و الان ازت رابطه میخواد و تو رد می‌کنی میدونستی گناه بزرگیه؟؟؟!!! اصلاً نمی‌فهمم چرا میگی نه؟!😐

الآن دختر مجرد هزار تا کار می‌کنه!💔

تو زنشی بفهم!!😐

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️