2777
2789
عنوان

یه چیز بگید آروم شکمم😭💔

110 بازدید | 6 پست

بچها من هفت ماه بود عاشق یه پسری تو دانشگاه(علوم پزشکی ام) بودم که فکر میکردم مثل خودم مذهبیه چون خانواده به شدت مذهبی داشت... همکاری کاری هم باهم داشتیم و طی این همه مدت من بهش نخ میدادم حتی بعضی کار هامو می‌گفتم انجام بده خودمم براش غذا درست میکردم می بردم خوابگاهش... اما هیچوقت نمی اومد جلو 

تا اینکه طی یکماه اخیر یه چیزایی ازش دیدم و شنیدم که کل تصورم ازش نابود شدددد.

اولش ازش متنفر شده بودم ولی دوباره فهمیدم عاشقش ام... تا اینکه یه شب رفتم بهش اعتراف کردم و اونم گفت اگه تا الان نیومده بودم جلو بخاطر اینه که اندازه تو مذهبی نیستم و نمیخوام تو رابطه با کسی مثل من دختری به پاکی تو به گناه بیوفته و من عذاب وجدان بگیرم...

بعد اون رفتیم بیرون دو بار و خیلی دربارش حرف هم زدیم...

اما هیچ جوره راضی نشد باهم بریم تو رابطه... گفت تو تصورت از من یه چیز دیگه بوده ولی من اصلا اون آدمی که تو فکر کرده بودی نیستم و ته مونده اعتقاداتی دارم که اجازه نمیده بهم با تو برم تو رابطه و تو لیاقتت یکی به خوبی خودته نه من که لاشی ام! قصد ازدواج هم داشتم تو رو نمی گرفتم چون اصلا مناسب تو نیستم و اینا...

حتی یه جایی اشک تو چشماش جمع شد گفت تو مثل خواهر خودم برام عزیزی و دوست دارم لطفا برو منو فراموش کن:)

من هم از اون شب هر شب دارم پنیک میکنم، دارم دیوونه میشممم من همه جوره پاش وایساده بودم نمیتونم باور کنم بهش نرسممم😭😭😭

کلی چله بر میداشتم به نیت بهم رسیدنمون بعد الان چطوری باور کنممم حس میکنم دارم می میرم...

کل زندگیم مختل شده خدا رحم کنه این ترم مشروط نشم😭

روزای سختیه ولی باید بگذرونیش گریه کن، ناله کن اما سختیش بکش

چندسال بعد وقتی دستت تو دستای اونیه که قلبش به پاکی قلب خودته

حتی از فکر کردن و عاشق بودن این روزای خودت خندت میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اون دوستت نداره بهت هیچ حسی نداره، وگرنه بیشتر پسرا بلانسبت به اون باشعوری نیستن که ببینن دختر لیاقتش بیشتر هس، وارد رابطه باهاش نشن، اتفاقا اگه میل داشته باشن واردرابطه میشن و خودشونم بسیار بالاتر و برتر از دختر میبینن، حیف تلاشت، درست، دانشگات، روح و روانت نیس؟؟؟ به خاطر یه پسر به فنا میدی، درست رو بخون و تموم کن کار کن مستقل شو به وقتش مطمئن باش کیسی که لیاقتت رو داشته باشه سرراهت قرار میگیره، از الان وارد رابطه های بی سر و ته و بلاتکلیف نشو و روانت رو به فنا نده

هر چی نذر و نیاز میکنم خانم فاطمه زهرا نمی بینه انگار

مگه میشه نبینه حتما مصلحتت در این شخص نیست

دوس داری خدای نکرده ازدواج کنی به سال نکشیده بخاطر عدم تفاهم فرهنگتون جدا شید؟ ببخشید اینقدر صریح گفتم ولی واقعا هست