2777
2789
عنوان

دلداری بارداری

74 بازدید | 7 پست

سلام من باردارم و بشدت روزای سختی دارم انقدر ک ماه هفت هستم ن درست میتونم مکمل بخورم ن غذا مدام تهوع و رفلاکس معده دارم کلی هم دکتر رفتم ولی کاملا حس میکنم نیاز دارم یکی بهم روحیه و دلداری بده اما ن همسر ن خونواده تو این فاز نیستن با اینکه مستقیم بهشون میگم نیاز دارم بم روحیه بدن خیلی بهم ریختم. ی دوست میخوام بم دلداری بده یکم

دوران بارداری واقعا سخته.. منم امروز کلی خرابکاری کردم بخاطر خستگی.. اخرشم نشستم گریه کردم از عصبانیت😂😂

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

کم مونده انشاالله این روزا بسلامتی میگذره چند هفته ای منم همیشه سوزش معده دارم سبزیجات هرچی بخورم زود نفخ میکنم یکی دوساعت میمونم تا بهتر بشم الان ۲۳هفتمه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کم مونده انشاالله این روزا بسلامتی میگذره چند هفته ای منم همیشه سوزش معده دارم سبزیجات هرچی بخورم زو ...

مرسی امیدوارم مال شما هم بسلامتی سپری بشه برا همه . اره سوزش معده انقد بده ک تموم مجاری گوارشیم داغ میشه 🤕 هفته ۲۹ ام‌گلم

مرسی امیدوارم مال شما هم بسلامتی سپری بشه برا همه . اره سوزش معده انقد بده ک تموم مجاری گوارشیم داغ ...

این سوزش تا اخر بارداری همراهمونه عرق نعناع نصف استکان میخورم خوبه شیرینیجات شبا نخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از راهنماییت عزیزم. مکمل چیا میخوری اسم نی نی چی میخواین بذارین

خواهش میکنم اهن ویتامین دی مولتی ویتامین بعضی وقتا میخورم چون نمیخام وزنم زیاد بالا بره تاالان شاید یکی دو کیلو اضاف کردم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40