2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید خانما

71 بازدید | 12 پست

من صورتم لک داره هفته پیش رفتم دکتر پوست بهم چند تا دارو داد دیشب 2 میلیون هزینه داروهام شد کسی تجربه استفاده کنه بگه من اسمشو میگم 

یه کرم دست ساز داد که داروخانه ساخت بهم داد یه شب بزنم شب بعدش هم پماد ترتینویین یه شب دیگه بزنم 10 دقیقه باشه بشورم 

یه کرم ترنکسید داده روز بزنم روش ضد افتاب 

ضد افتاب رنگی واگنر 

ژل شستشو صورت 

کرم ابرسان 

عزیزم من تجربه استفاده ندارم 

اما کار خوبی کردی رفتی پیش پزشک 

من چند نفری رو دیدم رفتن پیش پزشک و الان پوستشون مثل شیشه میمونه 

طبق دستور استفاده کن، ان شاء الله نتیجه خووبی میگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تجربه استفاده ندارم اما کار خوبی کردی رفتی پیش پزشک من چند نفری رو دیدم رفتن پیش پزشک و الا ...

ببخشید میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیزم من تجربه استفاده ندارم اما کار خوبی کردی رفتی پیش پزشک من چند نفری رو دیدم رفتن پیش پزشک و الا ...

اخه اینقدر بد میکن برا پماد دست ساز و فلان البته پماد منو داروخانه ساخته بازم نگرانم

اخه اینقدر بد میکن برا پماد دست ساز و فلان البته پماد منو داروخانه ساخته بازم نگرانم

نه عزیزم نگران نباش 

فقط به موقع و به اندازه ازشون استفاده کن 

ضمنا حواست به تغذیه ات هم باشه 

خواب به موقع و کافی هم مهمه خیلی 

من جات باشم ضدآفتابه رو استفاده نمیکنم چون ترتینویین پوست رو به شدت به آفتاب حساس میکنه

حتی تو خونه هم باید ضدآفتاب بزنی

بعد ضدآفتاب رنگی محافظت کامل نمیده

یه ضدآفتاب بی رنگ بخر

دوتا انگشت کامل ضد آفتاب بزن به صورتت

هر دوساعت هم تمدیدش کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نمیخام ناامیدت کنم ولی چون کفتی تجربمونو بگیم میگم 

من پماد دست ساز از دکتر گرفتم

یکیش پوستمو نابود کرد یکیشم بی تاثیر بود

حالا شاید دکتر شما بهتر و کاربلد تره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم دکترت نامی بود تو شهر یعنی کسی تعریفش رو میکرد؟

بعله جفتشونم دکترای بنام بودن

یکیش ک خیر سرش هییت علمی دانشگاه شیراز بود

هر سری میرفتم مطبش صدتا دانشجو دورش بود

البته این فقد کرما و قرصاش بی تاثیر بودن😂😂

ولی اون یکی خدا هزار بار لعنتش کنه،کرمش پوستمو نابود کرد با اینکه فقط یه جای زخم خیلی کوچیک بخاطر بند انداختن افتاده بود تو صورتم

هنوز ک هنوز برای این لک دارم هزینه میکنم