2777
2789

خانم ها بعد ان تی دوازده هفته دیگه سونو نشدم الان شونزده هفته س که دوهفته دیگه یعنی هجده هفتگی سونو غربالگری دارم هفته پیش خیلی تنش داشتم و عصبی شدم دل درد گرفتم نمیتونم تا دوهفته دیگه صبر کنم دلم میخواد سونو شم ببینم جنین سالمه اخه خیلی شنیدم فلانی عصبی شده رشد بچش متوقف شده

از طرفی میگم تحمل کنم تا دوهفته دیگه ولی دلم اروم قرار نداره به نظرتون چک شدن زیادی جنین اذیت نمیشه ؟؟

لطفا نگرانیمو قضاوت نکنید من قبل این سقط داشتم این بارداریمم معجزه بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مطمین نیستم ۶ هفته سونو شدم و بعدی ۱۳ بهم نوبت دادن بعد رابطه لکه بینی دارم نگرانم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
منم مطمین نیستم ۶ هفته سونو شدم و بعدی ۱۳ بهم نوبت دادن بعد رابطه لکه بینی دارم نگرانم

رابطه نداشته باش حتما دکتر شیاف بده صبح و شب هم نشاسته گل حل کن تو اب سرد بخور

اشکال نداره گلم 

منم هر دوهفته سنو میشدم دوست داشتم از سلامتش با خبر بشم‌

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

رابطه نداشته باش حتما دکتر شیاف بده صبح و شب هم نشاسته گل حل کن تو اب سرد بخور

ایران نیستم شیاف نمیدن اینجا 

نشاسته تاثیر داره؟ چقدر حل کنم؟ برای چیه؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

دیر به دیر سونو رفتن ضرر داره

معمولا ماهی دوبار چک بشی خوبه

یبار رفتم پزشک زنان یه خانومی ماه آخر بود تاحالش بد نشده بود نیومده بود چک بشه بهش گفت آب کیسه بچه کامل تموم شده خداخواسته بچت سالمه

هرچیزی حد اعتدالش خوبه نه هرروز بری نه کلا نری

شما یک ماهه نرفتی عزیزم الان بری هیچ ضرری نداره