2777
2789
عنوان

کمکم کنید دارم خفه میشم از عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

میتونی صلوات و قرآن بخونی بجای رد مظالم .

البته اگه میتونی حضوری از خودش حلالیت بخواه شاید بخشید

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
آبرو

خب باید جبران کنی براش. مثلا اگر به خاطر حرف شما یا عمل شما، آبروش پیش کسی (یا کسانی) رفته، باید بری واقعیت رو به اون افراد بگی و تا جایی که میتوتی جبران کنی، بعدشم ازش عذر خواهی کن و دعا کن که خدا دلشو نرم کنه تا ببخشدت.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
بنظرم حتمن باید خودش حلالت کنه کاش همه مثل تو بودن واقعایه کاری بکن تا حلالت کنه خدا کمکت میکنه

هعییی حالم خیلی خرابه

خیلی ناراحتم براش

خودم به درک بابا کاش سرم بیاد ولی اون راضی شه

همون خیرات جمع میکنم

خب پس راهی برای جبران هست نه؟همین قرآن و صلوات و ...

یا سه بار بگو صل الله علیک یا ابا عبدالله و ثوابشو بده ب کسایی ک حق دارن تو گردنت

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
هعییی حالم خیلی خرابهخیلی ناراحتم براشخودم به درک بابا کاش سرم بیاد ولی اون راضی شههمون خیرات جمع می ...

چرا ب خودش نمیگی؟؟؟!

خب باید جبران کنی براش. مثلا اگر به خاطر حرف شما یا عمل شما، آبروش پیش کسی (یا کسانی) رفته، باید بری ...

عزیزم آبروی خودم میره

واقعااا نمیشه همین خیرات جمع کرد؟

چقدر حالم خرابه خاک بر سر من

2810