2777
2789
عنوان

بیاین از رسم جهیزیه بگیم

102 بازدید | 7 پست

اولا زندگی فقط مال یه نفر نیست و با هم باید ساخته بشه

به نظر من

همه چیز را گردن داماد انداختن درست نیست، اول زندگیه و یه سری لوازم ضروری برای شروع زندگی را دختر بده

اما از اون بدتر وقتی فقط از خانواده دختر انتظار دارن، پسر خونه نداره، یه لا قبا، اما انتظار جهیزیه کامل، طلا برای داماد و انواع کادو برای خانواده داماد و مادر بزرگ و خاله و عمه و ... دارن. بعضی رسما خیلی زشته یعنی چی؟ ازشون تشکر میکنن اومدن دخترشون رو گرفتن این همه باج میدن؟ پسر هم هیچی ... همین کارا را میکنن مردا، پسرا روز به روز متوقع تر میشن ... انگار ازدواج شده هندونه خریدن میرن خواستگاری ... بعد میگن: فلان خانواده دختر جهیزیه کامل با حداقل مهریه ... آخه چرا یه دختر و خانوادش باید این قدر باج بدن فقط به خاطر شوهر دادن دختر ... اما پسر هیچی خوب بگو شازده تو هم معادل پول جهیزیه ملکی، امتیاز آپارتمانی ... باید داشته باشی. جوری متوقعن خانواده پسر که انگار همین که دختر میبرن توقع دارن باید ازشون با جهاز و انواع کادو تشکر کرد

توهین به ارزش و شعور دختر و خانواده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.