2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بچه رو برداشت رفت داد مادر شوهرم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 40 پست
مامانش شیطان منکه شیطان نیستم

به هیچ وجه دخالت نکن دنبال حرف و حدیث و دلسوزوندنی الکی نکن دیدم ک میگم فردا روز بچه بزرگ شد میخوان بگن زن عموت توزندگی مادخالت کرد توروازماجداکرد.

اصن کاری نداشته باش هرچی قانون تصمیم بگیره همون میشه ن گریه کن ن پیشنهادبده بهشون ن طرفداری جاریتو بکن ک چرابچه رو ندادن بهش هیچ کاری نکن اگرم ازتو کمک خواستن بگو ب داداشتون بگین من نمیتونم دخالت کنم.

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خدا رو شکر تو مهربونی حالا اگه خواهر من جای تو بود اون بچه رو تا میتونست کتک میزد فحش میداد بعدم مجبورش میکرد خونه شو تمیز کنه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=358503522]خانواده جاری عجب ادمین همچین دختریو راه دادن خونشون اصلا با چه رویی ب خانوادش گفته ...

خاک تو سرش واقعا فکر هیچکس نمی‌کرد باید فکر طفل معصوم می‌کرد آخه فاز اونایی ک رابطه نامشروع دارن چیه وقتی همون کوفتی رو خونه خودشون دارن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

تو رو خدا کم بگو با مردی رابطه داشته هر چی باشه گناهه

ندیدی ک با چشمت

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

تو رو خدا کم بگو با مردی رابطه داشته هر چی باشه گناههندیدی ک با چشمت

وااا 😐😐😐من اونسری تاپیک زدم نگفتم 

همه برادر شوهرمو فحش دادن گفتن خدا لعنتش کنه زنشو بیرون کرده وفلان 

تاپیک میزنم باید کامل توضیح بدم وگرنه میپرسن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
این هر روز تا تاپیک نزنه و نگه جاریم رابطه داشته دلش خنک نمیشه

عجبا حالا خوبه تو نی نی سایتیا 

اگه نمیگفتم می‌گفتن چرا میخوان جدا شن 

بعدش اینطوری فکر کن 

نی نی سایتیا اکثر تون همین هستید همیشه با جاری ها بدید

تکرار کن با خودت آدما فرق دارن مهم نیست خواهر شوهر باشه جاری باشه چی باشه 

عجبا حالا خوبه تو نی نی سایتیا اگه نمیگفتم می‌گفتن چرا میخوان جدا شن بعدش اینطوری فکر کن نی نی سایتی ...

خوشحال نباش این بلا سر جاریت اومده 

دنیا گرده از این بلاها سر شما هم میاد 

پس اینقد تاپیک بی مورد نزن درموردش در عوض تو دلت دعا کن براشون 

خوشحال نباش این بلا سر جاریت اومده دنیا گرده از این بلاها سر شما هم میاد پس اینقد تاپیک بی مورد نزن ...

خوشحال ؟ چی زدی عزیزم ؟ برای چی باید خوشحال باشم؟ مریضم ؟ خودش سر خودش این بلا رو آورده من چرا باید خوشحال باشم 

این تاپیک الان تاپیک بی مورد بود ؟؟؟؟ دیگه اختیار تاپیک زدن خودمون رو هم نداریم 

میخواستم کاربرا برای اون طفل معصوم دعا کنن 

الکی فرشته بازی در نیار