2777
2789
عنوان

کسی بوده تو پیش دبستانی بچش اصلا نخواد تکلیف انجام بده بعد خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
جایزه کوچیک میدم نه زیاد

مهد دختر من کار در منزل نمیدن اصلا فقط بهشون مسیولیت میدن مثلا آرم استاندار خوراکی هارو که میخورید بیارید دایره از تو کتاباتون پیدا کنید دوتا بیارید یه اسباب بازی کوچیک یا بزرگ بیارید 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهد دختر من کار در منزل نمیدن اصلا فقط بهشون مسیولیت میدن مثلا آرم استاندار خوراکی هارو که میخورید ب ...

اینام یبار یه کفشدوزک کشیدن تو دفترش یبار دادن گفتن رنگ کنه 

یبارم حالا یه برگه دادن میوه بکشه 

اگه هم کاری بگن که اصلا نمیگه چیکار باید کنیم اونقدرا حضور ذهن نداره

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
گزاشتموخوابشو رفت استراحت کرد حوصله داشت دیشبم همینجور برا رنگ کردن یه کفشدوزک دوساعت وقت برد تا کرد

ببین دوست عزیز بچه های شش ساله مثل دختر من که پیش 2هستن اصلا مداد دستشون نمیدن گفتن سه ماه اول فقط دستشون رو باید تقویت کنن با مچاله کردن کاغذ و خمیر بازی و رنگ انگشتی. اصلا بهش زور نگو زده میشه. من دختر بزرگم کلاس ششم هست یادمه ماه اول کلاس اولی از حجم زیاد نوشتن درسها گریه میکرد و فراری . ماشاا... ولی همیشه الان شاگرد اول کلاس بوده و هست نه تنها تو درس بلکه کلاسهای دیگش هم همیشه نفر برتره. کم کم منظم میشن.نترس

اینام یبار یه کفشدوزک کشیدن تو دفترش یبار دادن گفتن رنگ کنه یبارم حالا یه برگه دادن میوه بکشه اگه هم ...

خانومی برای بچه های کلاس اول هم تکالیف رو معلم تو دفتر یادداشت مینویسه یا تو گروه اعلام میکنه. اصلا نگران نباش اقتصای سنشه. نیمه اولی هم هست احتمالا کوچیکه

پیش دبستان یعنی اینکه ترسش از مدرسه رفتن بریزه،با هم سن و سال‌های خودش آشنا بشه و اجتماعی بشه،اصلاً محل یادگیری نیست

من بچه‌هام به هیچ وجه پیش دبستانی هیچ وقت هیچی باهاشون کار نکردم می‌ترسیدم که از مدرسه رفتن زده بشن الانم ماشالله جفتشون معدلشون بیسته

پیش دبستان یعنی اینکه ترسش از مدرسه رفتن بریزه،با هم سن و سال‌های خودش آشنا بشه و اجتماعی بشه،اصلاً ...

الهی بچه منم خوب شه

عزیزم پسرت نیمه اولیه تاخیر رشد هم داره کاش یسال دیرتر میزاشتیش منم شرایط شما رو دارم ولی خوبیش اینه پسرم نیمه دومیه 

باید امسال میزاشتیش مهدی که فقط بازی کنه تو همسن و سالهای خودش باشه اینجوری بچه زده میشه

عزیزم پسرت نیمه اولیه تاخیر رشد هم داره کاش یسال دیرتر میزاشتیش منم شرایط شما رو دارم ولی خوبیش اینه ...

اینجا هم خیلی کمک کرد بهش یکی دوبار نقاشی دادن بهشون بیارنوخونه رنگ کنن دوس نداش