2777
2789

پیش ۱هس الان یه کاربرگ دادن میوه بکشه مداد دادم گردی بکشه  اصلا مدادو نمیگیره میگه نمیخوام حال ندارم اصلا همکاری نداره امیدی هس این بعدا مشق بنویسه دوساعت خودمو کشتم یه گردی کشیدی خودمم کمک کردم گفتم از خط نزن بیرون میگه میزنم عمدا زده انقد قربون صدقه جایزه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوخییی😍🥺ولش کن هر وقت سر کیف بود بنویسه

گزاشتموخوابشو رفت استراحت کرد حوصله داشت دیشبم همینجور برا رنگ کردن یه کفشدوزک دوساعت وقت برد تا کرد

بچه منم پیش ۱

آبان ۹۸ همکاری نمیکنه.همش میگه خسته شدم.از همه همکلاسی هاش ضعیفتره.کلا بچه سختیه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
بچه منم پیش ۱ آبان ۹۸ همکاری نمیکنه.همش میگه خسته شدم.از همه همکلاسی هاش ضعیفتره.کلا بچه سختیه

باز شما بزرگتر نیمه دومیه این الان همکلاسیاش بازیایی رو که کردن سر کلاسو میان خونه باز میکنن فیلم میدن این اصلا سر کلاس تو باغ نیس

باز شما بزرگتر نیمه دومیه این الان همکلاسیاش بازیایی رو که کردن سر کلاسو میان خونه باز میکنن فیلم می ...

بچه منم تقریبا تو همین مایه هاست.فیلماش و میبینم حرص میخورم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

ببین دختر منم ۹۸اذر پارسالش با امسالش قابل قیاس نیست ولی پسرا کلا فرق دارن یک پرس جو کن یک سال دیرتر بفرستش مدرسه اینو مشاوره به خواهرم گفته بود اول رو رفت تا دی ماه رفت با بدبختی هیچ کاری هم نمیکرذ یادم نمیگرفت ولی امسال خوب شده

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
بچه منم تقریبا تو همین مایه هاست.فیلماش و میبینم حرص میخورم

امشب ب کل ناامیدشدم از زندگی میگم کاش میمیردیم این بچه اینده نداره اگه حساب کتاب یاد نگیره دراینده چجور سرش کلاه نزارن هیچکس زنش نمیشه وووو

ببین دختر منم ۹۸اذر پارسالش با امسالش قابل قیاس نیست ولی پسرا کلا فرق دارن یک پرس جو کن یک سال دیرتر ...

الان پیش دبستانی رفته گفتارش یکمی بهتر شده در کل بااین وضع فک کنم سنجش رد بشه شاید سه سال بزارمش پیش دبستانی

امشب ب کل ناامیدشدم از زندگی میگم کاش میمیردیم این بچه اینده نداره اگه حساب کتاب یاد نگیره دراینده چ ...

خدا شاهده منم امروز تقریبا این فکرا به سرم زد.ولی میگم خدا بزرگه ان شاالله خوب میشه.توکل بخدا

الان پیش دبستانی رفته گفتارش یکمی بهتر شده در کل بااین وضع فک کنم سنجش رد بشه شاید سه سال بزارمش پیش ...

نه بهش زور نکن بدتر میکنه جایزه اینا همیشه خوب نیست

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...