2777
2789
عنوان

رفت و امد دوران عقد😫

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
حتی به جاریامم میگن کم میاید البته اونا دیگه رفتن زیر یه سقف خیلی دلم شکسته به زور میرم اونجا اونم ب ...

کارت درسته زیاد نرو سنگین تا کن.ارزشت حفظ میشه

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا هرچی بگن سکوت میکنم چون نمیدونم چی بگم فردا میگن بی احترامی کرد

نه جلوشون وایستا و کم رفت و آمد کن ببین من الان سه سال شوهرم میگه آقا دخالت نکنین هیچی به شما ربط ندارد باز سر همه چی خودشون میندازن وسط 

حتی به جاریامم میگن کم میاید البته اونا دیگه رفتن زیر یه سقف خیلی دلم شکسته به زور میرم اونجا اونم ب ...

برو مثلاً به شوهرت بگو بعدظهر برین شام واستا ولی واسه خواب بگو مادرت به تو احتیاج داره مادر من به من . بذار خودش پی تو باشه . آنقدر از نظر عاطفی و فیزیکی شوهرتو ولع بده بذار دنبالت بدوویه

ببین عزیزم بعنوان کسی که ۴۰سالشه و اینارو گذرونده میگم از نظر همخوابی تو دوران عقد ناله نکن . شوهرت ...

از خانوادش میترسه میگفت اگه نرم بابام ولم نمیکنه الان میگه چرا خانوادتو تنها گذاشتی رفتی پیش زنت بخوابی 

برو مثلاً به شوهرت بگو بعدظهر برین شام واستا ولی واسه خواب بگو مادرت به تو احتیاج داره مادر من به من ...

خب مشکل اینه که دیگه شب خونمون نمیخابه میره پیش خانوادش چون پدرش شبا خونه نمیاد منم چیزی بهش نمیگم

از خانوادش میترسه میگفت اگه نرم بابام ولم نمیکنه الان میگه چرا خانوادتو تنها گذاشتی رفتی پیش زنت بخو ...

خب تو نرو . یه بعد ظهر که خونه حال بشه یا برین تو اتاق خودت . باور کن واسه من حرف درآوردن شهوتت زیاده پسر مارو ول نمیکنی . شوهرم تایید کرد . به حدی بهم بر خورد تو دوران عقد 3ماه به شوهرم نه زنگ زدم نه رفتم. خونه شون هم اصلا نرفتم

حالا خوبه شوهر شما جوابشونو میده شوهر من جرعت نداره

نه شوهر من بدجور جواب میده باز از رو نمیرن فکر کن تااین حد فضولن که من یه سال از کارم بخاطر دوری راه استعفا دادم اومدم اطراف تهران محل کارم تهران و دوساعت راه کم کم بعد اینا تو این یه سال هروقت منو دیدن گفتن برو سرکار 

خب مشکل اینه که دیگه شب خونمون نمیخابه میره پیش خانوادش چون پدرش شبا خونه نمیاد منم چیزی بهش نمیگم

اگه بتونین با هم خلوت کنین رابطه تون بهم نخوره چه اشکالی داره ولی تو حرفات بهش بفهمون الان این جوری بعد عروسی پدرش شب کار شه میخواد چکار کنه