2777
2789
عنوان

کی میگه دوران عقد بهترین دورانههه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار همسرتون چیه مگه؟فک میکنی پیشرفت تو کشور های بالاتر دوبرابر تا پیشرفت توی ایران

پول خییلی زیادی میخواد اصن به این راحتی نیست . وکیله یه شرکت ایرانی توی دوبی بود .

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پول خییلی زیادی میخواد اصن به این راحتی نیست . وکیله یه شرکت ایرانی توی دوبی بود .

داییم ایران هیچی نداشت شاید باور نکنید که چه کار های سختی میکرد بع شدت کار می‌کرد خیلی فقیر بود 

کل زندگی شد فروخت پول قرض کرد حدود ۱۸ سال پیش رفت آلمان با هزار بدبختی

الان بیا و ببین چه پولی پارو کرده

داییم ایران هیچی نداشت شاید باور نکنید که چه کار های سختی میکرد بع شدت کار می‌کرد خیلی فقیر بود کل ز ...

آره دیگه هرکی اون سالها رفت برد کرد . الان واقعا سخته ارزش پول ما خیلی پایینه اون موقع انقدر افتضاح نبود

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه، بله پنج سال بعد

هنوزم تو یادشی؟ 

یعنی با این جدیده هم همون حس داری یا چی؟

خیلی غم انگیزه

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

معلوم نشد، تنگی نفس که احتمالا آمبولی ریه بود، البته این مال ۲۰ سال پیشه😢

عزیزم

خدارحمتشون کنه 

معلومه خیلی دوستش داشتی که هنوزم یا شی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هنوزم تو یادشی؟ یعنی با این جدیده هم همون حس داری یا چی؟خیلی غم انگیزه

خیلی تلاش کردم که توی زندگی جدیدم خیلی درگیرش نباشم و تا حد زیادی هم موفق شدم مهصوصا با تولد بچه م، اما متاسفانه چهار ساله در پروسه جدایی هستم و این مدت بینهایت در گذشته زندگی میکنم و پر از غصه ی نبودنش هستم