2777
2789
اب نمک خیلی خوبه هم اون بو و مزه بد مرغ و میگیره هم گوشت و نرم میکنه

یعنی قبل از بسته بندی وفریز کردن بذاریم تو اب نمک یا بشوریم و بسته بندی کنیم قبل از استفاده بذاریم تو آب نمک؟؟ 


بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قبل از بسته بندی وفریز کردن بذاریم تو اب نمک یا بشوریم و بسته بندی کنیم قبل از استفاده بذاریم ت ...

هر دوجورش میشه فقط فرقش اینه قبل از بسته بندی کلی این کارو کنی دیگه بعدا هر موقع خواستی درست کنی کارت راحته 

بعد از اینکه از فریزر دراوردین و یخش اب شد دوباره یکم بشورینش 

البته استارتر یک ربع میزارن ولی ما بیشتر میزاریم بمونه 

از وقتی این کارو میکنیم هم گوشت سینه که وقتی پخته میشه یکم خشکه نرم میشه هم اصلا دیگه اون مزه و بوی بد مرغ و نداره

بله میشورم ولی با فشار کم آب بعدشم کل سینک و وسایلی استفاده شده با مقدار زیاد ار دامستوس میشورم با آ ...

تو ایسنتا یه دکتری میگفت نشورید همون جوری فریز کنید بعد موقع پختن آب که ریختید دمای آب که به 80 درجه رسید یعنی نجوشیده هنوز اون آب را دور بریزید مرغ را بشورید بعد آب بریزید بپزید من این مدلی میکنم بوی مرغ میره و طعمش عالی میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز