2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسه شوهرم پیام داده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 133 پست

استار گفتی  بچم زجه میزنه دلم سوخت ولی انگار بعضیا تواین سایت طلب ارث پدرشون دارن  خودت میدونی بازندگیت بچهاتم به خودت ربط دارن دوس داری زندگیتو خراب کن 

نمی‌دونم چرا الکی حرص زدم ودلم سوخت واسه بچه های اسی

خودش بهتر می‌دونه جوابه اوناییم که بهم توهین کردن به خدا

دستای نجس یه بیشرف و ببوسه؟ 😑خواهش میکنم زن ایرانی رو توی یه سایت عمومی انقدر خوار و ذلیل نشون ندین ...

افرررین

اول ک عکس پروفایلت رو دیدم فک کردم اومدی ازش طرفداری کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب خواهرتون مقاومتی نکرد؟! ان شاالله خواهرزاده تون سالم و موفق باشن تا خیال شماهم راحت باشه، ...

خواهرم س تا بچه داشت   دوتا پسر یدونه دختر   دخترش کوچیکه بود ک س روزه ازش گرف پدرم     نتونست دفاع کنه چون شوهرش نگهش نمیداش اون دنبال زنی  بود ک باز بگرده       بچه هاش بزرگه وقتی جدا میشدن ۷ سالش بود الان ۱۸ سالشه    ولی خیییییلی ظلم شد ب خواهرم  از دسته تعنه های پدرم با همسنه پدربزگش ازدواج کرد  خواهرم ۳۹ سالشه  شوهرش ۷۸

بنظرم کاربر زن نماست من باور نمیکنم زن انقدر حقیر باشه با افتخار از حقارتش بگه

این جور زنی شاید تونسته زندگیشو نگه داره ولی قطعا از درون داغون شده کل شخصیتش له شده و زخم خورده و غمگینه

خواهشا حرف اینایی که میگن چقدر دلت سنگه برو دستشو ببوس پاشو ببوس گوش نده 

اینا کسایین که حتی بدون بچه هم جرئت بیرون اومدن از زندگی سمی رو نداشتن،کسایین که به روش زنای قدیمی عمل میکنن شوهره هر غلطی کرد، معتاد بود،دست بزن داشت،مامانی بود و...میگن اشکال نداره عوضش سایه سره 

همونایین که شوهره خیانت کرد با افتخار میگن من خانومی کردم گذشتم،زنیت کردم مشستم سر زندگیم صبوری میکنن تا درست بشه 

اینا فقط دارن خودشکنو گول میزنن این اسمش زنیت و خانومی کردن نیست خریته

چه بمونی چه نمونی بچه ها آسیب میبینن باید انتخاب کنی که کدوم راه اسیب کمتری میزنه قطعا بودن تو خانواده پرتنش و پر دعوا بدتر از نبودنه پدره 

تا وقتی که بچه ها نیستن سعی کن از لحاظ مالی مستقل بشی دستت بره تو جیب خودت

اسی این روزا سخته و درد داره 

تموم میشه میره ولی درآینده بخاطر تمام سختیهایی که کشیدی انقدر با اعتماد به نفس و محکم و پر قدرت میشی که اونموقعس که حس آزادیو و رهایی و خوشبختی رو نفس میکشی و زندگی میکنی🤍

این جور زنی شاید تونسته زندگیشو نگه داره ولی قطعا از درون داغون شده کل شخصیتش له شده و زخم خورده و غ ...

کاش لااقل خفه خون بگیرن و تز توسری خوری ندن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
استار گفتی بچم زجه میزنه دلم سوخت ولی انگار بعضیا تواین سایت طلب ارث پدرشون دارن خودت میدونی بازند ...

الان زندگیش خراب شده نیست؟؟ میدونی بچه هایی که تو اینجور خانواده بزرگ میشن چقدر آسیب میبینن؟؟

اسی این روزا سخته و درد داره تموم میشه میره ولی درآینده بخاطر تمام سختیهایی که کشیدی انقدر با اعتماد ...

چرادباید باکامنتت دوباره اشکام سرلزیر شه

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

افررریناول ک عکس پروفایلت رو دیدم فک کردم اومدی ازش طرفداری کنی

وا😑

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خواهشا حرف اینایی که میگن چقدر دلت سنگه برو دستشو ببوس پاشو ببوس گوش نده اینا کسایین که حتی بدون بچه ...

وقتی زن هیچ کسیو تو دنیا حامی و پشتیبان نداشته باشه چی😔من خودم بچه طلاقم

بی کسم 

میفهمی؟

وقتی زن هیچ کسیو تو دنیا حامی و پشتیبان نداشته باشه چی😔من خودم بچه طلاقمبی کسم میفهمی؟

😭😭😭😭😭😭

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2810