2777
2789

من ناگت درست کردم ظاهر خیلی خوبی داشت


با چرخ کرده مرغ

نان تست خمیر شده

پیاز سیر

وپور سوخاری

ادویه مخصوص و ادویه جات دیگه

بعدم رو ارد و به قطر نیم سانت پهن کردمو قالب زدم و تو تخم مرغ زدم و بعد هم تو پودر سوخاری دو بار این کارو تکرار کردم


اما این ناگت هر چقدرم که با شعله کم و در بسته سرخ میکنم خیلی بد میشه کلا نپختست و خامه و فکر میکنی خمیر نپخته رو که دورش سوخاریه داری میخوری🤢چون پودر سوخاری خیلی زود میسوزه نمیشه طولانی گذاشت

برای فروش درست کرده بودم اما ترجیح دادم ضررشو به جون بخرم اینا رو ندم دست مشتری  الکی زدم فروخته شد که به خاطر این مشتریم نپره چون فروش همبرگر و فلافلو سوسیس کالباسم خیلی خوبه و مشتریا عاشقشن میخواستم ناگتم به محصولات فست فود اضافه کنم که موفق نشد  ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آموزشش از کجا یاد گرفتی؟ 

من از اینستا دیدم درست میکنم خوشمزه میشه

مرغ و پیاز رنده شده و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و یه کم آرد نخودچی میریزم تو خرد کن و خمیر میشه

بعدم که قالب زدم اول تو تخم مرغ بعد تو پودرسوخاری میزنم و تمام


تو اینستا یه سرچ کن.. کلی آموزشش هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اینترنت اینستا ندارم 🙈🙈🙈پس چرا مال من اینجوری شد ☹️

تو گوگل هم فیلم اموزشی هس... من تو یه دستور دیدم آرد نخودچی داشت

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز