2777
2789
عنوان

قرص‌های ضد بارداری و چاقی

50 بازدید | 6 پست

هنوز تحقیقات به شکل واضح نشون نداده ولی قرص‌های ضد بارداری به خاطر استروژنی که دارن باعث می‌شن یه مقداری چربی بیشتری توی سلول‌ها ذخیره بشه.‌...‌‌

شما تجربه شو داشتین؟ وزن‌تون با ال دی تغییر کرد یا نه؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

عزیزم میشه درخواستم قبول کنی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله حتما

عزیزم  من ۷ مهر موعدم بوده

۱۶ مهر بعد اتمام پریودی رابطه مشکوک داشتم

دوساعت بعدش یک قرص ۰/۷۵تنسی خوردم

دوباره گفتم نکنه یدونه جواب نده اون یکی هم یک ساعت بعد خوردم

۳ روز بعد دوباره من پریود شدم که اصلا موعدم نبود

دیروز موعد پریود اصلیم بود همیشه م جلو مینداختم اما هنوز نشدم

گفتم اگه یک درصد ممکن باردار باشم بی بی چک بزارم امروز لطفا راهنماییم کنین

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

حالت‌های پریودی هم داشتم انگار خیس میشدم ولی هیچی نبود ترشح کم بود

عزیزم من ۷ مهر موعدم بوده۱۶ مهر بعد اتمام پریودی رابطه مشکوک داشتمدوساعت بعدش یک قرص ۰/۷۵تنسی خوردم ...

قرص اورژانسی هورمون زیادی داره و بسته به اینکه کی مصرف کنی خونریزی متفاوتی می‌ده 

نگران نباش مشکلی نداره فقط یکم پریودی رو بهم میریزه

وقتی یک ماما، مامان میشه